Den samlede Cisco TelePresence-løsning

Som førende på markedet kan Cisco åbne op for styrken ved videosamarbejde med den bedst mulige oplevelse, den største portefølje og uovertruffen skalérbarhed.

Intuitiv brugeroplevelse

Intuitiv brugeroplevelse

Cisco leverer en letanvendelig og tiltalende brugeroplevelse af høj kvalitet, der hjælper med at sikre et større omfang af brugeranvendelse, der fremskynder virkningen i virksomheden. Vi bestræber os på at levere en naturlig kommunikationsoplevelse ved at tilbyde kvalitetsopkald og en intuitiv og tiltalende brugeroplevelse på tværs af produktporteføljen, hvilket inkluderer industrielt design af høj kvalitet, Cisco TelePresence Touch og avancerede funktioner som One-Button-To-Push. At hele Collaboration-løsningen er integreret i ét, gør oplevelsen desto mere effektiv.

TelePresence til hvem som helst, hvor som helst

TelePresence til hvem som helst, hvor som helst

Cisco tilbyder en lang række endepunkter, installationsmodeller og interoperabilitet, der gør TelePresence til hvem som helst, hvor som helst, en realitet. Cisco har et tilbud til mange typer af mødeoplevelser, lige fra dedikerede og omfattende videooplevelser til gruppemøder og løsninger til flere formål, til personlig TelePresence, videounderstøttede telefoner, og softwareklienter. Vi tilbyder fleksible installationsmodeller, der passer til dit budget og hjælper dig med at skalere din installation, og vi bestræber os på at levere åbne, standardbaserede tilslutningsmuligheder, der udvider alle-til-alle-videoopkald til kolleger, partnere og kunder. Dette beskytter din investering og giver dig den fleksibilitet, du behøver for at udvide din eksisterende installation.

Let at skalere, let at administrere, maksimalt udbytte af din investering

Let at skalere, let at administrere, maksimalt udbytte af din investering

Efterhånden som brugen af TelePresence bliver mere omfattende i hele din organisation, og mellem organisationer, kan du skalere dine investeringer og være forsikret om, at Ciscos løsninger kan vokse i dit tempo og hjælpe dig med at maksimere udbyttet af din investering. En problemfri arkitektonisk tilgang gør det enkelt at håndtere din investering håndteres og kan vokse uden afbrydelser. Og de investeringer, som Cisco foretager i video- og samarbejdsteknologi, er uovertruffen – med forsknings- og udviklingscentre over hele verden, support 24 timer i døgnet ugen rundt og tusinder af servicecentre, der leverer konstant innovation og et hurtigt svar på dine behov i virksomheden.