[an error occurred while processing this directive]
Innovative løsninger til dine kunder

TelePresence til Service Providers

TelePresence giver Service Providers en unik mulighed for at underbygge de vigtigste forretningsmål for internt samarbejde, samt tilbyde innovative, skalerbare og hostede løsninger. Levér nye tjenester, der er designet til at opfylde behovene hos den voksende gruppe af virksomheder og branchesegmenter, der anvender nye arbejdsformer på tværs af organisationer og netværk. Cisco TelePresence-porteføljen består af et bredt udvalg af endepunkter, infrastruktur og platforme til konferencetjenester, der koblet sammen med innovativt design, gør det muligt at skabe differentierede og værdiskabende løsninger. Ved at drage fordel af Ciscos åbne arkitektur kan udbydere tilpasse deres tilbud og udvikle nye oplevelser, der er skræddersyede til deres og kunderne behov, mens driftsomkostningerne til levering af tjenesterne sænkes med Cisco Medianet-arkitekturen.

Kom igang med TelePresence til din organisation.

Kom igang med TelePresence til din organisation.

Mere samarbejde, alsidighed i virksomheden og kundeengagement er vigtige strategiske prioriteter for mange tjenesteudbydere. Få mere at vide om de fordele og oplevelser, som Cisco TelePresence kan tilbyde din organisation med henblik på at forbedre kommunikation, bevare personlige relationer med kolleger, kunder og partnere og øge konkurrencedygtigheden.

Etablér nye TelePresence-tjenester

Etablér nye TelePresence-tjenester

Ønsket om at etablere nye arbejdsformer i virksomheder, organisationer og førende brancher, har skabt væsentlige nye indtægtsmuligheder for "TelePresence as a service". Hvis du er ved at komme igang med at administrere og hoste TelePresence-løsninger, vil du sikkert gerne vide mere om, hvordan Cisco TelePresence-løsninger til Service Providers kan hjælpe dig med at nå både nye og eksisterende kunder med nye tjenester, der maksimerer din eksisterende portefølje.

Optimér din TelePresence-as-a-Service portefølje

Optimér din TelePresence-as-a-Service portefølje

Skalér din portefølje af TelePresence-tjenester for at levere nye, innovative tjenester og nå flere kundegrupper. Ved at drage fordel af Ciscos åbne arkitektur for TelePresence Cloud Conferencing, kan du forbedre og tilpasse dine tilbud om abonnementstjenester yderligere, udvide rækkevidden af eksisterende standardbaserede videoinstallationer, levere avancerede netværksbaserede konferencetjenester, tilbyde optimerede serviceniveauer eller udvide din forretningsmodel og tilbyde grossisttjenester.

[an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive]
Favorite TelePresence Tweets

Twitter-logo