[an error occurred while processing this directive]
Kundetransformationer

TelePresence-løsninger efter branche

Alle brancher har brug for bedre samarbejde. Og virksomheder, som anvender Cisco TelePresence-løsninger, omdefinerer, hvad det at arbejde sammen virkelig betyder. Find din branche nedenfor, og find ud af, hvordan TelePresence og vores andre samarbejdsteknologier forvandler, hvordan vi lever, arbejder og lærer.


Uddannelse

Uddannelse

TelePresence - næste generations videokonference - anvendes til fjernundervisning, virtuelle ture i felten, professionel udvikling, og til at udvide rækkevidden af større uddannelsesinstitutioner.

Få mere at vide om vores uddannelseskunder

Finans

Finans

Finanssektoren bruger TelePresence til at diskutere tidskritiske investeringsmuligheder og anvende eksperter i lokale bankafdelinger til at tilbyde rådgivning fra fjernt hold.

Få mere at vide om vores finansielle kunder

Sundhedsvæsen

Sundhedsvæsen

Sundhedsvæsenet bruger TelePresence til at forbedre kvaliteten af pleje, give flere patienter mere pleje, reducere omkostninger og facilitere løbende medicinsk uddannelse.

Få mere at vide om vores kunder i sundhedsvæsenet

Produktion

Produktion

Produktionsvirksomheder bruger TelePresence til at fejlfinde problemer her og nu, designe og udvikle produkter med øget effektivitet, og reducere time-to-market.

Få mere at vide om vores kunder i produktionen

Offentlig sektor

Offentlig sektor

Myndigheder over hele verden bruger visuel kommunikation, herunder TelePresence, til at fremme teleprogrammer, skabe sammenhæng mellem deres kontorer, give medarbejdere øget adgang til eksperter, og reagere på spørgsmål om offentlig sikkerhed her og nu, og på en mere sikker måde.

Få mere at vide om vores kunder hos myndighederne og den offentlige sektor

Andre brancher

Andre brancher

Få mere at vide om, hvordan kunder inden for energi, jura, medier og underholdning, professionelle serviceydelser, detail og færdigvarer bruger TelePresence til at transformere deres virksomheder.

Få mere at vide om kunder i andre brancher, som vi hjælper med at transformere deres virksomhed.

[an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive]