Switching

Cisco Catalyst Express 500-24PC anbefales af PC PRO

It-magasinet har givet Cisco sit 'PC PRO Recommended-stempel'.
Læs anmeldelsen. (PDF - 1,208KB)

Cisco Catalyst switch-serien

Cisco Catalyst switch-serien er en omfattende serie af ethernetbaserede platforme, der tilbyder funktionaliteter lige fra basisnetværk til avancerede multilayer og intelligente switch-løsninger.

Switchene indeholder forskellige interfaces, mange porte og en funktionalitet, der kan udvides til at passe en konvergeret netværksadgang eller backbone-applikationer.

Som nøglekomponent i Ciscos AVVID-infrastruktur (AVVID: Architecture for Voice Video and Integrated Data) giver Catalyst-switche en skalérbar netværksinfrastruktur med intelligente services, der gør det muligt for virksomheder at maksimere produktiviteten og konkurrencefordelene i internetbaserede forretningsløsninger.

Cisco Catalyst Express 500-serien
For at imødekomme behovet for smarte, simple og sikre netværksløsninger specielt designet til små og mellemstore virksomheder (SMB'er), har Cisco lanceret løsningen 'Cisco Business Communications Solution'. Den nye løsning indeholder en skræddersyet familie af produkter, tjenester, support og finansieringsmuligheder, der kan hjælpe mindre virksomheder med at holde omkostningerne nede, øge deres aktiviteter og derved opnå en konkurrencemæssig fordel.

En del af løsningen er Cisco Catalyst® Express 500-serien af switche. Cisco Catalyst Express 500-serien er specielt udviklet til virksomheder, der har behov for at køre et konvergeret netværk. Serien kan håndtere layer 2 Fast ethernet- og gigabit ethernet-switche, og den giver et sikkert fundament, der er optimeret til data, trådløst netværk og telefoni. Sammen med Cisco Network Assistant 3.0-applikationer er det nu endnu nemmere for brugerne at konfigurere deres netværk og benytte sig af advancerede tjenester som trådløst netværk og alle produkterne fra Ciscos IP-kommunikationspakke.

Læs mere om Cisco Catalyst Express 500-serien.