Routing

 

Øg produktivitet og vækst med de nyeste sikker-routing-løsninger fra Cisco!

Cisco routere sikrer hurtig, pålidelig netværksydelse. Men teknologien forandrer sig med voldsom fart, og det er let at komme bagud. Nu er det tid til lægge sig i overhalingsbanen og få en nyere og endnu bedre løsning. De nyeste Cisco routere giver den absolut bedste sikkerhed på markedet og beskytter dine forretningskritiske informationer og systemer, de er simplere at arbejde med og giver bedre produktivitet end nogen sinde før. Dermed sparer du penge og får mere tid til at fokusere på forretningen.

Hvorfor udskifte?

De nyeste Cisco routere giver vedvarende fordele for dig og din forretning. Afhængigt af model kan du opnå en eller flere af følgende fordele:

Arbejd hurtigere og smartere

  • De seneste tilføjelser til Ciscos router-familie tillader dig at gøre mere med mindre. Hurtigere, lettere adgang til vigtig information betyder, at du kan besvare nye salgsmuligheder hurtigere og give bedre service til eksisterende kunder.

Bedre netværkssikkerhed

  • Hackere og virus er trusler mod din forretning - ikke kun mod dine computere. Men stærk sikkerhed hjælper også virksomheden til vækst, fordi det tillader dig at udvide dit netværk med nye teknologier som Virtuelle Private Netværk, e-handel og meget andet.

Øg produktiviteten og spar penge

  • En bredbåndsforbindelse til internettet gør det lettere og billigere at implementere de seneste netværksteknologier som for eksempel mobile løsninger, der giver fjernarbejdere adgang til at bruge virksomhedens telefoner og computersystemer lige så let, som hvis de befandt sig på kontoret.

Hvilke routere udskiftes med rabat?

Cisco 700/800/1600 serierne kan nu udskiftes med routere fra 90/800/1700 serierne med rabat. Kontakt din forhandler for at høre nærmere om betingelserne.

Kontakt din forhandler. Nu.