CallManager Express

 

Tale og data i ét netværk. Udret mere og spar penge samtidig.

Med IP-telefoni håndterer virksomhedens datanetværk al jeres telefoni. I stedet for at skulle vedligeholde, servicere og opgradere to adskilte netværk behøver I nu kun at blive belastet af et sæt omkostninger. Dette kan lade sig gøre med Ciscos nye CallManager Express, en billig og pålidelig løsning med høj funktionalitet til mindre virksomheder eller afdelingskontorer. Let at installere, administrere og vedligeholde.

Hvad opnår du?

Konvergens. Ved at sammenlægge telefoni og data i én infrastruktur spares penge, samtidig med at produktiviteten øges.

Cisco IOS Software. Ciscos operativsystem giver en sikker og fleksibel løsning, der er let at vedligeholde og skalere, samtidig med at nye teknologier kan implementeres hurtigt uden at nye dyre investeringer er nødvendige.

IP-telefoni. En IP-telefoni løsning der giver alle de kendte funktioner og services fra de gammelkendte omstillingsanlæg og øger produktiviteten med dedikerede applikationer.

On-net opkald. Spar opkaldsudgifter ved at route kald mellem virksomhedens forskellige adskilte lokationer over jeres Quality of Service (QoS) netværk.

IP-telefonen. Designet til en IP-telefoni infrastruktur. Understøtter XML-applikationer og giver et stærkt og yderst produktivt kommunikationssystem.

Auto Attendant. Systemet der automatisk besvarer opkald og viderestiller dem mere effektivt eller giver adgang til automatiserede services.

Hvad er fordelene?

Cisco CallManager Express gør alle fordelene ved avanceret teknologi til konvergens af telefoni og data tilgængelige for små og mellemstore virksomheder.

  • Pålidelig og stabil IP-telefoni baseret på kendt og afprøvet Cisco IOS Software
  • Lokal opkaldsbehandling, telefonsvarer og Auto Attendant på én enkelt platform
  • Mindre administrationsbyrde for virksomheder med mere end én lokation
  • Gratis telefoni mellem lokationer
  • Bedre kundebetjening og mindre sandsynlighed for at miste beskeder
  • Let håndtering og konfiguration med standard grafisk brugerinterface i Cisco IOS Software
  • Beskyttelse af investeringen og let overgang til Cisco CallManager, om nødvendigt
  • Komplet telefonsvarersystem med 12-100 postbokse, 4-8 sessioner og 100 timers lagring

Med CallManager Express kan en virksomhed med 100 medarbejdere se en positiv Return on Investment på meget kort tid alene på grund af besparelser indenfor administration og arbejdskraft.

Læs mere
Du kan læse mere om Cisco CallManager Express i følgende datablad og brochure: