Uddannelse

Adgang for alle til uddannelse er måske den største udfordring og det højeste mål, regeringer har sat for sig selv. Da Storbritanniens premiereminister Tony Blair blev valgt, blev han spurgt om, hvilke tre ting hans regering prioriterede højst. "Uddannelse, uddannelse, uddannelse", svarede han.

Mange regeringer i EU har allerede bestemt sig for at sikre, at alle uddannelsesinstitutioner, på alle niveauer, har en eller anden form for internetadgang. Og mange har allerede haft en del succes i opnåelsen af dette mål. Men det er kun begyndelsen. Introduktionen af højhastighedsnetværk og trådløse netværk vil sørge for, at fordelene ved e-learning vil accelerere hurtigt.

På mange universiteter i eksempelvis USA giver trådløst netværk på tværs af hele universitetsområdet elever, undervisere og administratorer hurtig adgang til den information, de skal bruge, når de skal bruge den.

Brugen af internettet i uddannelse handler ikke kun om e-learning. Den samme gevinst i form af effektivitet og produktivitet, som virksomheder har opnået gennem brugen af netværksteknologier, er også tilgængelig for undervisere og administratorer.

Nedenfor er beskrevet de områder, som vi mener, er vigtige for uddannelsessektoren, og den måde teknologi kan bruges til at gribe disse udfordringer an på.

Cisco Breakaway Schools-programmet

En helt anden uddannelse ...

Følg en lærer, elev og en forælders hverdag i en skole, der benytter sig af IP-kommunikation fra Cisco.

> Se video

> Las mere om teknologi til skoler