Målgruppe: Slutkunder/Partnere

Cisco Virtual Update

Cisco inviterer hermed til Cisco Virtual Update, en seminarrække der foregår via WebEx. Indholdet på en Cisco Virtual Update er af teknisk karakter, og et vist forkundskab er en fordel på de enkelte sessioner. Hensigten er at kombinere teknisk information med faktiske demonstrationer, hvor dette er relevant og muligt. Cisco Virtual Updates er korte og præcise sessioner, og de er derfor et supplement til andre opdateringer fra Cisco Danmark.

Spark – the new service for super effective virtual team working

På denne Cisco Virtual Update præsenterer vi en ny Cisco UC service – ”Spark” – lanceret i efteråret 2014 som 'Project Squared'. Servicen er cloud-baseret og har til formål at effektivisere og forenkle samarbejdet imellem medarbejdere der arbejder på projekter og i virtuelle teams – på tværs af tid og sted. Spark servicen tilgås via en browser, PC klient til Windows og MAC OS eller som App til iOS/Android smartphones/tablets.
Vi gør status for løsningens udvikling siden lanceringen og giver et overblik over, hvordan løsningen bringes til markedet og integreres med eksisterende Cisco og non-Cisco applikationer/services. Endelig runder vi af med at fortælle om planerne for kommende release.
Talere på denne Cisco Virtual Update er Morten Skanner og Per Toft, Cisco.

Sted: via WebEx (detaljer sendes til tilmeldte deltagere) Tidspunkt: 9. juni 2015 kl. 9.00-10.00

Tilmeld dig sessionen her