Kompetencer

axcess har etableret en IP-telefoni taskforce bestående af sælgere, teknikere og ledelsen, som har til formål at sikre succesen i de IP-telefoni projekter, vi arbejder med.
Taskforcen har til opgave at sikre ensartet og succesfuld implementering, videndeling og erfaringsudvikling bredt i virksomheden. IP-telefoni taskforcen er derfor involveret i alle de IP-Telefoni projekter, vi arbejder på.
Vi er en række medarbejdere, bredt repræsenteret i virksomheden, der specifikt har valgt IP-telefoni som speciale, hvoraf et udpluk af disse udgør vores taskforce.
axcess har desuden en grundlæggende filosofi om at "tage-egen-medicin", da dette giver det bedst tænkelige brede kendskab til løsninger, såvel teknisk som på brugerniveau. Derfor har vi også implementeret IP-telefoni hos os selv, før vi begyndte hos vores kunder.

Strategi

axcess' strategi er at tilbyde vores kunder IP telefoni løsninger, der har fokus på øget funktionalitet og værdiforøgelse med integrerede applikations services.

axcess henvender sig til MID-Enterprise kunder mellem 100 og 5000 ansatte.
Vi fokuserer udelukkende på det danske marked, og har kontorer både i København og Århus, hvor vi både håndterer salg og service.

axcess består at 30 dedikerede medarbejdere og arbejder med 4 fokus områder: Multiservice netværk, Netværks sikkerhed, Virtuelle applikationer og Netværks services.

www.axcess.dk