IP-telefoni-kampagne

 

Cisco IP-telefoni: Øget produktivitet, driftssikkert, og store besparelser.

Tiden er inde til at samle data og telefoninetværk i ét.

Ved at kombinere tale- og datakommunikation i ét netværk kan du hurtigt og nemt effektivisere netværksadministrationen, reducere omkostninger og tilbyde en række højtydende applikationer til medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder. Og så kan du samtidig skifte til en IP-telefoni platform i dit eget tempo ved at udnytte din nuværende netværksinfrastruktur og PBX-system.

Vidste du for eksempel, at en Cisco IP-telefoni løsning hurtigt tjener sig ind fordi:

  • at man hurtigt og effektivt kan installere nye applikationer så som unified messaging og integrerede kunde service funktioner. Applikationer som er med til at øge medarbejdernes produktivitet og kundeservicefunktionerne samt forbedre intern og ekstern kommunikation.
  • at omkostningerne reduceres på netværksadministration, drift og vedligeholdelse, telefonopkald, flytning af medarbejdere og etablering af nye afdelingskontorer.
  • at medarbejdernes mobilitet øges, idet man kan logge sig på en hvilken som helst telefon, hvor som helst i virksomheden.
  • at omkostningerne til netværksinfrastruktur og ekstra udstyr i afdelingskontorerne holdes nede.
  • at eksisterende teknologiinvesteringer udnyttes optimalt og overgangen til et konvergeret IP-netværk foregår i eget tempo.