Guest

Cisco fortsätter att underlätta samarbete – och den här gången är det personligt

Cisco lanserar tre nya personliga samarbetsverktyg. Det tv� f�rsta �r androidbaserade DX70 och DX80 med ny intelligent audioteknik och HD-video att installera direkt p� din dator. Den tredje �r nya Collaboration Meeting Room (CRM),ett personligt virtuellt m�tesrum i molnet, oberoende av vilken enhet deltagarna anv�nder.

Arbetsplatsen förändras snabbt och vårt sätt att arbeta, kommunicera och göra affärer utvecklas hela tiden. Idag måste medarbetarna kunna samarbeta när som helst och var som helst. För att underlätta samarbetet lanserar Cisco tre nya personliga verktyg med ett pris som gör dem tillgängliga för alla anställda i företaget.

– I dag måste företagen ge varje medarbetare, inte bara de i ledande befattningar, verktyg som gör det möjligt att samarbeta på ett enkelt sätt utan tekniskt krångel. Förstklassig samarbetsteknik för alla i företaget är inte längre något som är "bra att ha" utan en förutsättning för framgång. Framtidens medarbetare kommer fortsätta att själva bestämma var, när och hur de får arbetet gjort, säger Niklas Golve, systemingenjör  på Cisco.

Många datorer är belamrad med olika tekniker för specifika uppgifter, såsom röstsamtal, webbkameror, och bildskärmar. Att ha så många olika tekniker för enskilda uppgifter är dyrt för företaget och gör det svårt för IT-chefer att hantera supporten. Det är ett problem som Cisco löser med androidbaserade DX70 och DX80. Båda lösningarna använder Intelligent Proximity-teknik, som gör det möjligt för användare att koppla ihop sina mobiltelefoner för att få tillgång till samtalshistorik och kontakter samt överföra pågående samtal.

Både DX70 och DX80 kombinerar Ciscos expertis inom HD-video, high-end-audio och webbkonferenser samt affärsapplikationer och internetanvändning i en enhet som är helt baserad på touch-teknik. DX80 är också utrustad med den nya funktionen Intelligent Audio, vilket säkerställer att vad du ser är vad du hör.

Ditt eget privata mötesrum i molnetCisco lanserar också Collaboration Meeting Rooms (CMR) som kombinerar det bästa från TelePresence med skalbarheten och flexibiliteten i WebEx. CMR ger alla ett eget personligt videomötesrum i molnet. Dessa mötesrum ger dig möjlighet att vara värd för möten där personer kan delta oavsett vilken enhet eller mjukvara de använder, exempelvis Microsoft Lync. Dessutom rymmer Cisco CMR fler samtidiga deltagare än någon annan företagslösning på marknaden.

Cisco lanserar även fler nyheter inom samarbetsområdet, såsom nya IP-telefoniserien 8800 med bäst prestanda av alla IP-telefoner hittills från Cisco. Cisco lanserar också uppdateringar på infrastruktursidan.

Läs mer i det amerikanska pressmeddelandet

För mer information, kontakta:

Niklas Golve, systemingenj�r, Cisco Collaboration,
E-post: nigolve@cisco.com
Mobil: +46 8 685 9066

Mona Bardaqji, Marketing Manager Sverige
076–76 400 56, mbardaqj@cisco.com


Om Cisco

Cisco är världsledande på IT och hjälper företag att fånga morgondagens möjligheter genom att koppla upp det tidigare ouppkopplade. För löpande information besök http://thenetwork.cisco.com

Vi kan hjälpa dig