Guest

Cisco och Vitra visar framtidens kontorslösningar på Stockholm Furniture Light Fair

Cisco och möbeltillverkaren Vitra samarbetar för att öka kreativiteten, produktiviteten och innovationstakten på kontoret. Under Stockholm Furniture Light Fair i Stockholm 5-9 februari kan man besöka Vitras monter där Cisco medverkar för att gemensamt visa framtidens kontorslösningar.

Photo

Stockholm - 1:a februari, 2013- Den schweiziska möbeltillverkaren Vitra är känd för inspirerande och funktionella kontorsmiljöer som sätter människan i centrum.  Ciscos och Vitras samarbete kombinerar Ciscos videokonferens- och telepresencelösningar med Vitras designmöbler, vilket möjliggör helt nya arbetsmiljöer och helt nya, mer kreativa sätt att arbeta.  

– På möbelmässan i Stockholm kommer vi att visa hur avancerad teknik och designmöbler fungerar i symbios för att öka innovation och produktivitet på arbetsplatsen. Det här är en möjlighet att få en inblick i hur framtidens kontorslösningar kommer se ut, säger Andrés Portillo, försäljningsansvarig för Ciscos Collaboration-lösningar i Sverige.

Vitra och Cisco kommer befinna sig på Stockholm Furniture Light Fair 5-9 februari. Kom gärna förbi och besök oss i monter A29:30.

För mer information om Möbelmässan, se:  
www.stockholmfurniturelightfair.se


Kontakt

Andrés Portillo, försäljningsansvaring Cisco Collaboration, Sverige
Telefon: +46 (0)701 05 40 00
E-post: anportil@cisco.com

Agneta Ferdfelt
Telefon: +46 (0)768 68 48 40
E-post: agneta.ferdfelt@vitra.com

Om Cisco

Cisco är världsledande på IT och hjälper företag att fånga morgondagens möjligheter genom att koppla upp det tidigare ouppkopplade. För löpande information besök http://thenetwork.cisco.com

Vi kan hjälpa dig