Imate nalog?

  •   Personalizovani sadržaj
  •   Vaši proizvodi i podrška

Treba vam nalog?

Kreirajte nalog

Istraži Meraki priču

U školama i univerzitetima, bolnicama, hotelima, preduzećima i fabrikama hiljade IT stručnjaka su prešli na Meraki. Konačno, mreža koja jednostavno funkcioniše.

100% oblak upravljanje za bržu primenu, pojednostavljenu administraciju i bogatiju vidljivost

Portfolio mrežnih uređaja kompanije Cisco Meraki centralno se upravlja sa oblaka. Ova bogata arhitektura oblaka koja je jednostavna za korištenje omogućava korisnicima rešavanje novih poslovnih problema i smanjenje operativnih troškova.

Upravljajte celom mrežom iz jedne kontrolne table

Kontrolišite korisnike, aplikacije i uređaje

Nema kontrolera hardvera ili upravljačkog softvera za instalaciju i održavanje

Sigurna infrastruktura za oblake (PCI i HIPAA-compliant)

Skaliranje od malih sajtova do sajtova sa milionskim korisnicima

Smanjenje troškova implementacije i održavanja mreže

Registrujte se za webinar i dobićete besplatno Meraki Access Point

Pridružite se jednom od naših Meraki vebinara i saznajte kako vaša mreža može učiniti više za vašu organizaciju bez previše utrošenog vremena.

Kvalifikovani učesnici u webinaru imaju pravo da dobiju besplatno Cisco Meraki Access Point. (Besplatna AP kvalifikacija)

Saznajte više o portalu Cisco Meraki:

Wireless LAN

Cisco Meraki pristupne tačke su izgrađene od komponenti najvišeg stepena i pažljivo su optimizovane za besprekorno korisničko iskustvo. Ishod: brže veze, veći kapacitet korisnika, više pokrivenosti i manje poziva za podršku.

Sigurnosni uređaji

Daljinsko premeštanje Cisco Meraki sigurnosnih uređaja u nekoliko minuta preko zero-touch obezbeđenja oblaka. Sinhronizujte bezbednosna podešavanja na hiljadama stranica koristeći šablone. Sigurno povežite lokacije ogranaka u 3 klikova na intuitivnoj, mernoj tabli Meraki-a.

Upravljanje mobilnošću

Ujednačite upravljanje i kontrolu hiljada mobilnih i desktop uređaja na bezbednoj Meraki kontrolnoj tabli zasnovanoj na pretraživaču. Upravljajte inicijativama za mobilnost svoje organizacije tako što ćete bez problema uključiti nove uređaje i automatizovati primenu bezbednosnih politika.

Switches

Prekidači Cisco Meraki pristupa i agregacionog sloja pružaju glavnu mrežu podršku za svaku veličinu, kombinujući sigurne, skalabilne i robusne performanse sa elegantnim, intuitivnim upravljačkim iskustvom.