Imate račun?

  •   Vsebina po meri
  •   Vaši izdelki in podpora

Potrebujete račun?

Ustvarite račun

Meraki

100% upravljano omrežje v oblaku

Raziščite Meraki zgodbo

Končno je tu omrežje, ki preprosto deluje. V šolah in univerzah, bolnišnicah, hotelih, podjetjih  in trgovinskih centrih tisoče I.T. strokovnjakov že uporablja Meraki.

100% upravljanje iz oblaka za hitrejšo & varno postavitev, poenostavljeno administracijo in bogatejšo vidljivost ter upravljanje

Cisco Meraki omrežne naprave so centralno vodene iz oblaka. Ta funkcija bogati in poenostavlja uporabo ter strankam omogoča reševanje novih poslovnih problemov in zmanjšuje stroške poslovanja.

Upravljanje celotnega omrežja iz ene same nadzorne plošče

Nadzor uporabnikov, aplikacij in naprav

Brez potrebe po kontrolerju na lokaciji in vzdrževanju programske opreme na omrežju

Varna (PCI in HIPAA-skladne) infrastruktura v oblaku

Razpon uporabe od malih omrežij z nekaj uporabniki do velikih z več milijoni uporabnikov

Zmanjšanje stroškov izvajanja in vzdrževanja omrežja

Registrirajte se za spletni seminar in pridobite brezplačno Meraki AP napravo (dostopno točko)

Oglejte si enega od naših Meraki spletnih seminarjev in se naučite kako lahko vaše omrežje stori več za vašo organizacijo brez da potroši preveč vašega časa.

Kvalificirani udeleženci spletnega seminarja boste upravičeni in prejeli Cisco Meraki AP napravo - dostopno točkeo (Free AP eligibility)

Preberite več o Cisco Meraki:

Brezžični LAN

Cisco Meraki dostopne točke so zgrajene iz komponent najvišjega razreda in skrbno optimizirane za nemoteno uporabniško izkušnjo. Rezultat: hitrejše povezave, večje zmogljivosti, boljša pokritost in manj podpornih klicev.

Varnostne naprave

Upravljate Cisco Meraki varnostne naprave na daljavo v nekaj minutah preko zero-touch oskrbovanja v oblaku. Sinhronizacija varnostnih nastavitev na vseh Meraki  varnstnih napravah v vašem omrežju s pomočjo predloge. Varno povežite podružnice v 3 klikih v Meraki intuitivni spletni armaturni plošči.

Upravljanje mobilnosti

Poenoteno upravljanje in nadzor nad tisočimi mobilnimi in namiznimi napravami na varnem spletni upravljalni plošči Meraki. Upravljajte naprave svoje organizacije z varnim in uporabnikom neopaznim vključevanjem novih naprav v omrežje in avtomatizacijo izvajanja varnostne politike.

Switches

Cisco Meraki stikala (dostopna in agregacijska) nudijo glavno oporo za omrežja vseh velikosti, ki združujejo varnost, prilagodljivost, robustno zmogljivost z elegantno in intuitivno izkušnjo upravljanja.