Guest

Beneficii

 

Prin intermediul programului Cisco Networking Academy, studenţii pot acumula cunoştinţele necesare pentru examenul Cisco Certified Networking Associate. Această certificare le oferă posibilităţi imediate de angajare sau de continuare a studiilor tehnice şi ştiinţifice. Într-un cuvânt, Cisco Networking Academy este un program complet despre principiile şi modurile de proiectare, construcţie şi administrare a unor reţele, capabile să deservească organizaţii naţionale şi mondiale.

Cisco oferă o gamă completă de exerciţii practice de laborator pentru a ilustra o paletă largă de concepte de networking, de la cablare pâna la soluţii complexe, cum ar fi strategii şi reguli pentru împarţirea în subreţele.

Programul foloseşte Academiile Regionale ca un nucleu, fiecare dintre acestea susţinând pâna la zece Academii Locale. Aceste Academii Regionale instruiesc profesorii care supraveghează programele Academiilor Locale. Academiile Regionale trimit către Cisco informaţiile referitoare la performanţele individuale ale academiei, la calitatea şi eficienţa curriculum-ului şi la progresele studenţilor.
Formatul cursurilor reflectă conţinutul:

  • Lecţii interactive stocate în cea mai mare parte pe Cisco MicroWebserver-ul din sala de curs. Structurarea Academiei permite deasemenea stiluri diferite de învăţare. Celor care învaţă citind, le stă la dispoziţie textul. Cei ce au mai mult o memorie vizuală se pot axa pe graficile amanunţite şi pe filmele în format QuickTime ale materialului de curs. Pentru a promova aplicaţiile practice, ce stau la baza unor cariere de succes, proiectele nu solicită doar rezolvarea unor probleme tehnice, ci şi întâmpinarea cu succes a cerinţelor utilizatorilor.
  • Academiile Locale sunt îndrumate de catre Academiile Regionale, de la care primesc şi suport tehnic, şi deasemenea sunt susţinute de serviciile SMARTnetT, un program de service şi de suport tehnic, care permite accesul permanent la asistenţa Cisco Technical Assistance Center (TAC) şi la situl de Web Cisco Connection Online (CCO), şi în plus la versiuni majore şi de întreţinere ale software-ului, la completări ale documentaţiei produselor şi la livrarea urgentă a pieselor de schimb. (next-day delivery)
 
 

Conte connosco