Aveți cont?

  •   Conținut personalizat
  •   Produsele dvs. și asistența

Aveți nevoie de un cont?

Creați un cont

Îmbunătățiți productivitatea forței de muncă mobile. Digitalizarea afacerii

Digitalizarea IMM-urilor, pentru securizarea rețelelor interne și a celor dedicate clienților. Conectarea IMM-urilor cu consumatorii și îmbunătățirea productivității forței de muncă mobile.

O afacere proprie reprezintă o activitate palpitantă, care necesită investiții de timp și în tehnologie. Digitalizarea poate reprezenta o fundație sigură pentru dezvoltarea afacerii la nivelul unor zone interne sau orientate către clienți, rezistente în timp la sincope digitale și construite pentru a răspunde nevoilor clienților foarte bine interconectați și ale forței de muncă mobile.

Maximizarea oportunităților poate constitui o provocare pentru compania dumneavoastră, însă digitalizarea reprezintă o soluție simplă de creștere a productivității și de creare de oportunități din provocări.

Avantaje ale extinderii conectivității de business

Conectivitatea reprezintă elementul fundamental al unei structuri digitale unitare. Integrarea tuturor funcțiilor – securitate, automatizare, colaborare și analiză – la nivelul întregii organizații, vă oferă posibilitatea de a implica clienții, de a responsabiliza angajații și de a valorifica oportunitățile mult mai rapid, având astfel o perspectivă mai bună și acționând mai eficient. Oportunitățile vor crește, pe măsură ce tot mai multe dispozitive sunt interconectate (de exemplu, ceasuri, frigidere sau televizoare), birourile sunt „transferate” în spațiul digital, iar companiile valorifică o bază de clienți mereu disponibilă și care consumă continuu. Conectivitatea transformă spațiile de lucru tradiționale, practicile de business, dar și așteptările clienților și angajaților. Pe scurt, poate fi considerată o nouă paradigmă vitală pentru supraviețuirea și dezvoltarea unei afaceri.

Gestionarea volumului de date pentru o înțelegere mai bună a afacerii

O conectivate sporită presupune și un număr considerabil de oportunități – cu condiția să înțelegeți și să descifrați datele din cadrul organizației. Conform estimărilor, peste 50 de miliarde de obiecte și dispozitive vor fi conectate la internet până în 2020, iar companiile europene vor avea astfel la dispoziție un volum uriaș de date care le va permite să-și îmbunătățească productivitatea și să inoveze. Transformarea datelor în soluții inovatoare de business reprezintă, însă, doar o parte din această provocare. Din fericire, există instrumente inteligente de analiză care pot prelucra și interpreta un volum considerabil de informații, prezentându-l sub forma unor rezultate clare și ușor de înțeles, care pot influența și ghida deciziile de business. De fapt, instrumentele adecvate de analiză permit ca aceste decizii să fie luate mai repede și cu o mai mare acuratețe, oferind companiilor un avantaj competitiv important. Utilizarea instrumentelor de analiză pentru structurarea datelor reduce timpul necesar pentru lansarea unor noi produse și servicii pe piață, îmbunătățește timpii de reacție și impactul asupra activității companiei.

Satisfacerea clienților experți in digitalizare cu strategii sofisticate de marketing direct

În prezent, oamenii sunt conectați permanent. Așteptările clienților în ceea ce privește experiențele digitale au crescut considerabil, iar cei mai imprevizibili dintre ei abandonează rapid coșul digital de cumpărături, formularele de contact și paginile web. De aceea, este esențial să le oferiți clienților o experiență digitală unitară pe mai multe canale, astfel încât să-i fidelizați și să-i mențineți alături de companie. Mai mult decât atât, menținerea unui nivel ridicat de satisfacție pentru clienți permite o mai bună înțelegere a comportamentului și alegerilor lor, ajutându-vă să aveți o perspectivă mai bună asupra achizițiilor viitoare, dezvoltării de produse și de oferte, asigurând astfel loializarea clienților și consolidarea reputației companiei. Mulți retaileri online fac acest lucru utilizând tehnici de marketing direct sofisticate și bazate pe obiceiurile de căutare și de cumpărare, asigurând astfel clienților o experiență îmbunătățită, determinându-i să rămână fideli și să continue să cumpere.

Noi tehnologii pentru echipe pentru crearea conectivității de business

Spațiul de lucru tradițional se transformă treptat, fiind înlocuit de spații multiple, unele complet digitale și în cadrul cărora oamenii se conectează, colaborează și lucrează. Perioadele de creștere pot adesea evidenția limitări în ceea ce privește modul în care procesele de afaceri susțin forța de muncă: identificarea zonelor sensibile și adoptarea rapidă a unor soluții adecvate permit companiei să rămână agilă și competitivă. O forță de muncă mobilă digitală este cea care lucrează în siguranță de oriunde, cu oricine. O flexibilitate mai mare oferită angajaților poate conduce la un grad de satisfacție mai mare și la productivitate sporită, ceea ce înseamnă că veți putea atrage și păstra cei mai competenți oameni. În plus, tehnologia potrivită le va permite angajaților să interacționeze mai bine cu clienții, reducând timpul de răspuns, crescând eficiența și gradul de satisfacție a clienților – ceea ce se traduce în rezultate pozitive pentru activitatea companiei.

Soluții software flexibile în cloud

Frustrările legate de soluțiile software reprezintă un aspect important în mediul de afaceri. Conform unui studiu Cisco, antreprenorii și managerii consideră upgrade-urile, încheierea de abonamente și licențele ca cele mai mari bătăi de cap în materie IT. Companiile care se dezvoltă accelerat recurg la soluții cloud pentru a ține pasul cu nevoile digitale. Modelele de consum flexibile oferite de numeroase soluții cloud elimină multe dintre aspectele neplăcute asociate cu programele software, cum ar fi upgrade-urile costisitoare, fluctuațiile de costuri și deținerea a prea multe sau a prea puține licențe. Soluțiile cloud reprezintă alegerea ideală pentru multe dintre provocările IT, generând economii de timp și bani, care pot fi investite cu succes pentru alte zone de dezvoltare ale companiei.

Înregistrați-vă și fiți la curent cu recomandările din industrie, promoțiile și ofertele pentru IMM.