Aveți cont?

  •   Conținut personalizat
  •   Produsele dvs. și asistența

Aveți nevoie de un cont?

Creați un cont

Cisco ajută IMM-urile ambițioase să se transforme

Soluții IT specifice pentru a susține dezvoltarea IMM-urilor. Transformarea digitală a rețelelor pentru IMM și integrarea cu  infrastructura moștenită.

IMM-urile au, de obicei, resurse foarte limitate pentru a investi în tehnologii noi. Cu fiecare investiție IT pe care o fac, se gândesc cum să obțină cea mai bună performanță pe termen lung și cum să valorifice integrarea noilor tehnologii pentru a fi cu un pas înaintea competiției.

Pregătirea pentru viitor începe azi

Responsabilitatea pentru studierea noilor tehnologii care vor răspunde adecvat așteptărilor tot mai mari ale clienților cade de cele mai multe ori pe umerii managerilor IT. Aceștia trebuie, de asemenea, să ia în considerare modul în care noile tehnologii vor influența modul în care angajații lucrează și colaborează, precum și să evalueze ușurința procesului de integrare cu infrastructura veche. Toate aceste lucruri trebuie realizate menținând la minimum costul total de deținere (TCO).

O soluție pentru fiecare problemă

Vestea bună este că acum managerii IT, prin intermediul soluțiilor Cisco pentru IMM, au acces la o gamă completă de soluții create pentru a răspunde fiecărei nevoi particulare a organizației, dându-le totodată posibilitatea să obțină mai mult cu mai puține resurse. Iată cele mai importante considerente atunci când alegeți soluțiile IT potrivite pentru a fi cu un pas înaintea evoluțiilor tehnologice și pentru a ajunge la potențialul digital dorit:

1. Conectarea afacerilor moderne

Creșterea numărului de dispozitive, a aplicațiilor IoT și cloud exercită presiuni suplimentare asupra IMM-urilor în ceea ce privește adaptarea rețelelor la noua realitate digitală. O rețea rapidă, fiabilă și flexibilă, care este capabilă să facă față diverselor nevoi la nivel de aplicații și utilizatori, este esențială.

Managerii IT trebuie să analizeze dacă soluțiile de rețea pot fi implementate și actualizate cu ușurință, astfel încât operațiunile curente să nu fie afectate. Soluțiile de rețea includ produse wireless cum ar fi AP-uri de generație următoare, care le permit companiilor să crească cu ușurință capacitatea rețelei fără cheltuieli suplimentare pentru upgrade-uri de rețea sau de cablare.

Ușurința în administrare este un alt aspect important, în special pentru IMM-urile care operează de cele mai multe ori fără o echipă IT dedicată. De exemplu, switch-urile Cisco sunt ușor de instalat și de gestionat și pot ajuta companiile să scadă cu până la 75% numărul de ore pentru testarea și configurarea switch-urilor. De asemenea, acestea oferă managerilor IT o vizibilitate mai mare asupra aplicațiilor și posibilitatea de a controla și prioritiza traficul de date din cadrul rețelelor.

2. Responsabilizarea forței de muncă mobile în activitatea de colaborare

Tehnologia de colaborare a devenit o necesitate în mediile de lucru moderne din cadrul IMM-urilor. Mediul de afaceri digital din prezent necesită instrumente de comunicare integrate care să permită o experiență de colaborare unitară, atât în interiorul, cât și în afara birourilor, pentru a crește productivitatea, pentru a îmbunătăți fluxurile de lucru și pentru a reduce costurile operaționale.

În același timp, o abordare integrată a colaborării poate facilita accesul mai rapid la informații, sporind astfel viteza de reacție la cerințele clienților și competitivitatea.

Managerii IT din IMM-uri ar trebui să adopte o poziție proactivă și să faciliteze colaborarea pe diferite platforme. Cele mai noi soluții de colaborare cloud, cum ar fi Cisco Spark, pot fi implementate cu ușurință pentru a aduce laolaltă soluții pentru conferințe web și aplicații de telefonie și mesagerie într-o platformă unică, ce va permite IMM-urilor să colaboreze eficient, pe baza unui abonament accesibil ca preț.

3. Servere adaptate pentru a răspunde nevoilor în continuă schimbare

Fie că rulează pe un singur server cu capacități de stocare de bază, fie că trebuie să gestioneze resursele de calcul la nivel de sucursale, IMM-urile trebuie să se asigure că infrastructura IT poate susține nevoile în continuă schimbare ale afacerii. În alegerea platformei ideale, trebuie să se ia în considerare soluții care oferă posibilitatea de a mări capacitatea server-ului pe măsură ce cresc nevoile de afaceri, în loc să se aleagă tehnologii inflexibile.

Managerii IT din IMM-uri se pot baza pe resursele de calcul și capabilitățile superioare ale serverelor Cisco pentru a obține agilitatea pe care o doresc și a susține inovația. Combinând capabilități de procesare, de rețea și de stocare, serverele rack Cisco C-Series reprezintă punctul de intrare pe o platformă de calcul unificată, care se adaptează la resursele serverului și la volumele de lucru într-un mod eficient și rentabil.

4. O fundație puternică pentru securitate

Volumul tot mai mare de amenințări de securitate și, totodată, gradul ridicat de complexitate al acestora, reprezintă o preocupare majoră pentru organizații, indiferent de dimensiuni. Breșele de securitate și atacurile ransomware afectează direct activitatea companiei și pot genera pierderi semnificative de venituri - 29% dintre organizațiile la nivel mondial care au suferit breșe de securitate raportează pierderi de venituri. În acest context, deținătorii de IMM-uri caută soluții complete, care pot ajuta la îmbunătățirea nivelului de protecție împotriva amenințărilor.

Metodele de apărare convenționale nu mai sunt suficiente. Managerii IT trebuie să asigure o protecție puternică și eficientă împotriva amenințărilor la nivelul întregii rețele și să acționeze rapid fără să încarce excesiv bugetele IT.

În peisajul amenințărilor de securitate actuale, un factor important de diferențiere pentru companii constă în identificarea rapidă și reducerea potențialelor amenințări asupra rețelei. Portofoliul de produse al Cisco are caracteristici de securitate integrate, care permit managerilor IT să controleze cu ușurință accesul la rețea, să sporească vizibilitatea și să reducă timpul de detecție și blocare a atacurilor. Cu firewall-urile de generație următoare de la Cisco, se obține un nivel suplimentar de protecție împotriva atacurilor malware persistente.

5. Sisteme IT gestionate în cloud pentru o implementare mai simplă și mai rapidă

Imaginați-vă că aveți o vizibilitate mai mare și puteți gestiona în timp real activele IT la nivelul întregii rețele, prin intermediul unui singur panou de control. Datorită posibilității de a administra centralizat, în cloud, operațiunile de securitate, de rețea și control al aplicațiilor, acest lucru e acum o realitate.

Datorită faptului că dispozitivele de rețea sunt administrate în cloud, IMM-urile pot reduce costurile de operare și pot simplifica semnificativ operațiunile de zi cu zi și administrarea IT. De asemenea, soluțiile gestionate în cloud oferă managerilor IT instrumente puternice, extrem de intuitive pentru a controla accesul la nivel de utilizatori, aplicații și dispozitive sau chiar pentru a crește capacitatea wireless în câteva minute, de oriunde.

Posibilitățile sunt infinite atunci când vine vorba de folosirea tehnologiilor enterprise pentru a ține pasul cu nevoile și practicile de afaceri în continuă schimbare. Acestea sunt doar câteva exemple ale modului în care portofoliul nostru vă poate ajuta să gestionați mai bine investițiile IT din companie și să adoptați soluții potrivite nevoilor și la prețuri corecte, pentru a vă susține dezvoltarea în era digitală. Sunteți gata să faceți trecerea la sisteme IT simple, inteligente și sigure?

Înregistrați-vă și fiți la curent cu recomandările din industrie, promoțiile și ofertele pentru IMM.