Aveți cont?

  •   Conținut personalizat
  •   Produsele dvs. și asistența

Aveți nevoie de un cont?

Creați un cont

Experiența digitală a clienților prin analiza datelor

Digitalizarea experienței IMM-urilor prin analiza datelor. Susținerea rețelelor pentru clienți prin suport WiFi securizat.

Companiile care acordă o atenție deosebită experienței clienților sunt mult mai performante pe piață și în fața competitorilor, potrivit unei evaluări de performanță a activității pe șase ani, realizate de Watermark Consulting. Datele și modul în care le utilizați sunt esențiale pentru a le oferi clienților experiența extraordinară pe care o merită. Diversificarea metodelor de comunicare, oferirea de funcționalități suplimentare și asigurarea că sistemul dumneavoastră se ridică la nivelul noilor cerințe de business sunt factorii care vor avea un impact major asupra activității dumneavoastră.

1. Gândiți asemenea clienților

Datele reprezintă, cu siguranță, elementul central al afacerii dumneavoastră. Cu ajutorul proceselor analitice și infrastructurii corecte pentru colectarea datelor, veți ști ce doresc clienții dumneavoastră, oferindu-le cu promptitudine serviciile și produsele de care au nevoie. Mai mult decât atât, veți putea face estimări asupra serviciilor sau produselor pe care și le-ar putea dori, înainte ca ei să știe că au nevoie de ele. Aceste informații vă sunt disponibile în timp real, ceea ce vă permite să luați decizii imediat, susținute cu date concrete. Clienților le place să se simtă speciali: experiențele personalizate adaptate în funcție de ultima lor achiziție, locație sau răspunsurile pe care le trimiteți la întrebările primite online în timp real reprezintă câteva modalități prin care puteți utiliza datele colectate pentru a crea experiențe mai bune pentru clienți. Aveți nevoie de o rețea robustă pentru a susține puterea de procesare necesară pentru a decodifica aceste date, așadar asigurați-vă că rețeaua pe care o aveți are capacitatea de a susține corect aceste operațiuni.

2. WiFi din partea casei

Acest sistem funcționează foarte bine în multe companii. Orice loc în care se vor afla clienții dumneavoastră poate beneficia de WiFi gratuit și securizat. De ce nu? Este un stimulent suplimentar pentru a vă încuraja clienții să petreacă mai mult timp în locația dumneavoastră, să navigheze online, să facă cumpărături, poate chiar să lucreze, bucurându-se în acest timp de avantajele și confortul sediului dumneavoastră.

3. Integrare, indiferent de locație

Orice companie se bazează pe clienți, pe colaborarea cu colegii sau partenerii, angrenează contractori sau lucrează cu agenți. Instrumentele de colaborare fac aceste experiențe mai personale și pot îmbunătăți semnificativ experiența clienților dumneavoastră. Soluțiile de videoconferință, cum ar fi WebEx, vă permit să vă întâlniți „față în față” cu clienții și să partajați documente și prezentări, indiferent de dispozitivul pe care îl utilizați. Alte soluții, cum ar fi Spark, vă permit să vă întâlniți și să lucrați împreună cu clienții dumneavoastră în camere virtuale.

4. Fundații solide – dezvoltarea și consolidarea rețelei

Acordați atenție modului în care rețeaua actuală vă poate susține activitatea. Visați cât de sus doriți, dar luați în considerare cât de multă putere de procesare și stocare veți avea nevoie pentru a realiza aceste vise. Merg mână în mână și ar fi bine să identificați modul în care puteți îmbunătăți nevoile de rețea în viitor. Nu oferiți mai multe servicii înainte de a stabili dacă le puteți livra: clienții nu agreează perioadele lungi de așteptare atunci când accesează servicii WiFi gratuite sau chat online, care nu răspund așa cum ar trebui. Pentru mai multe informații despre modul în care rețeaua vă poate susține dezvoltarea afacerii, citiți acest articol.

Cu acești patru pași, veți obține venituri mai mari, mai mulți clienți noi și veți înregistra un grad mai bun de retenție și loializare a clienților.

Înregistrați-vă și fiți la curent cu recomandările din industrie, promoțiile și ofertele pentru IMM.