Aveți cont?

  •   Conținut personalizat
  •   Produsele dvs. și asistența

Aveți nevoie de un cont?

Creați un cont

Vizibilitate

Provocarea: De-a lungul timpului, centrul dumneavoastră de date a crescut, ați adăugat rând pe rând echipamente noi, ați implementat aplicații și sisteme noi. Toate aceste elemente constitutive formează un întreg, toate aceste sisteme, aplicații, soluții comunică una cu cealaltă pentru a aduce valoare organizației dumneavoastră.

Dar știm oare cu siguranță cum comunică între ele aceste sisteme? Ce aplicație depinde de ce altă aplicație, ce aplicații accesează bazele de date critice ale organizației? Mai mult decât atât, dacă dorim să schimbăm ceva în centrul de date (decomisionăm o aplicație veche sau comasăm niște baze de date) cum ne asigurăm că schimbările introduse în acest întreg nu afectează și alte elemente esențiale, pe care nu le dorim modificate?

Există o preocupare continuă a organizațiilor de a înțelege ce se întâmplă în centrul de date al companiei, precum și de a securiza și proteja aceste resurse de accesul neautorizat.

Soluția: Cisco Tetration Analytics îmbină algoritmi de inteligență artificială și analiză predictivă cu sistemele server Cisco UCS într-o platformă hardware și software unică, ce permite analiza traficului din centrele de date la nivelul fiecărui pachet de date transmis și la nivelul fiecărui flux de informații. În felul acesta organizațiile pot avea vizibilitate totala a ceea ce se întâmplă în centrul de date.

Cisco Tetration Analytics colectează, cu ajutorul senzorilor software instalați pe serverele din centrul de date sau cu ajutorul senzorilor hardware integrați în echipamentele de rețea din seria Cisco Nexus 9000, informații despre tot traficul din centrul de date în timp real.

În urma analizelor, platforma oferă utilizatorilor posibilitatea de a ințelege tot ce se întâmplă în centrul lor de date: ce aplicații discută între ele și cum, ce resurse din centrul de date sunt accesate din exterior, ce fluxuri de date respectă politicile de acces definite la nivelul organizației și, poate mai important, ce fluxuri de date încalcă regulile definite și așa mai departe. Aceste informații sunt esențiale pentru a înțelege multitudinea de vectori de comunicație din centrul de date și a ințelege interdependențele între diferitele nivele de infrastructură, aplicații și platforme.