Aveți cont?

  •   Conținut personalizat
  •   Produsele dvs. și asistența

Aveți nevoie de un cont?

Creați un cont

Simplitate operațională

Provocarea: Timpul necesar adăugării de resurse suplimentare (procesare, stocare, conectivitate) în centrul dumneavoastră de date este foarte lung, iar procedurile operaționale presupun interfațarea între echipe diferite, deci timpi de așteptare neproductivi. Costurile cu platformele de stocare a datelor pentru mediile virtualizate sunt ridicate și cresc de la o lună la alta. Competențele în domeniul sistemelor de stocare (în special SAN) sunt greu de dezvoltat în cadrul organizației IT și sunt și mai greu de păstrat în organizație din cauza migrației forței de muncă.

Soluția: Cisco HyperFlex îmbină într-o singură platformă hardware și software toate resursele de care aveți nevoie (procesare, stocare, rețea și nivel de virtualizare) și vă permite să puneți la dispoziția consumatorilor de servicii IT, în 35 de minute, mașini virtuale pregătite pentru a rula aplicațiile importante ale organizației dumneavoastră.

Cu Cisco Hyperflex aveți următoarele beneficii:

  • Instalare și creștere ulterioară facilă a sistemului pentru toate elementele (procesare, stocare și rețea) prin utilizarea unui utilitar de instalare automată ușor de folosit.
  • Utilizarea de componente standard (servere x86 cu procesoare Intel) vă permite să vă reduceți costurile cu platformele de stocare a datelor.
  • Sistemul (inclusiv componenta de stocare a datelor) poate fi administrat din utilitarul de management al sistemului de virtualizare (Vmware vCenter) și nu necesită cunoștinte avansate în domeniul sistemelor de stocare enterprise. Mai mult, datorită unificarii managementului platformei veți obține o simplificare semnificativă a procedurilor operaționale din centrul de date.
  • Datele dumneavoastră sunt protejate deoarece sistemul folosește mecanisme de distribuire și protejare a datelor prin realizarea de copii suplimentare la nivelul sistemului.
  • Performanța sistemului este impresionantă datorită arhitecturii concepute special pentru acest tip de sistem. Mai mult, în varianta all-flash, beneficiați de cea mai rapidă tehnologie de stocare disponibilă pe piață.