Aveți cont?

  •   Conținut personalizat
  •   Produsele dvs. și asistența

Aveți nevoie de un cont?

Creați un cont

Cisco este lider pentru soluții de colaborare în Gartner Magic Quadrant 2018

Cisco este desemnat lider pentru soluțiile de colaborare în Gartner Magic Quadrant 2018, în trei rapoarte realizate de compania de consultanță și cercetare Gartner: Magic Quadrant pentru comunicații unificate (al unsprezecelea an la rând în care Cisco este desemnat lider în acest raport), Magic Quadrant pentru infrastructura de Contact Center, la nivel mondial (al șaptelea an consecutiv când Cisco este desemnat lider în acest raport), Magic Quadrant pentru soluții dedicate întâlnirilor (al doilea an consecutiv când Cisco se află în poziția de lider în acest raport). Companiile sunt evaluate în rapoartele Gartner pe baza capacității de execuție și unității viziunii.

Date relevante:

  • Peste 95% dintre companiile din Fortune 500 utilizează soluții de colaborare Cisco
  • În Cisco Webex, în fiecare lună, au loc peste șase miliarde de minute de întâlniri.
  • Cisco a lansat recent o nouă soluție în colaborare cu Google Cloud, prin integrarea Contact Center AI de la Google în platforma Cisco Customer Journey. Milioane de agenți din centrele de servicii pentru clienți utilizează la nivel global soluțiile software Cisco pentru contact center. Integrarea cu produsele Google va contribui la îmbunătățirea serviciilor oferite în call center prin valorificarea datelor și informațiilor asistate AI.

Despre Cisco

Cisco (NASDAQ: CSCO) este liderul mondial în tehnologie care face ca Internetul să funcționeze din 1984. Oamenii, produsele și partenerii noștri ajută la conectarea sigură și la identificarea oportunităților viitoare astăzi. Pentru mai multe noutăți accesați newsroom.cisco.com și blogul Cisco.

Cisco și sigla Cisco sunt mărci comerciale sau înregistrate ale Cisco şi/sau ale companiilor afiliate din SUA și alte țări. Puteți găsi o listă a mărcilor înregistrate Cisco la adresa www.cisco.com/go/trademarks . Mărcile înregistrate ale terților sunt deținute de proprietarii respectivi. Folosirea cuvântului partener nu presupune o relație de parteneriat între Cisco şi orice altă companie.