Aveți cont?

 •   Conținut personalizat
 •   Produsele dvs. și asistența

Aveți nevoie de un cont?

Creați un cont

Cisco lansează primul gateway securizat de acces la internet în cloud și seria de firewall-uri Next-Generation Firepower 2100

 

 • Cisco Umbrella oferă vizbilitate și protecție împotriva amenințărilor, indiferent de locația utilizatorilor
 • Seria de firewall-uri Firepower 2100 de la Cisco oferă capacități superioare de detecție a amenințărilor

București, România — 13 martie 2017 — Cisco lansează Cisco® Umbrella, primul gateway securizat în cloud pentru acces la internet (SIG), venind astfel în întâmpinarea nevoilor de securitate și mobilitate ale companiilor.

Modul în care lucrează oamenii se schimbă – există o categori ede angajați mobili care își desfășoară activitatea prin intermediul aplicațiilor Software-as-a-Service (SaaS). Creșterea fără precedent a aplicațiilor SaaS este confirmată de compania de cercetare Gartner, care estimează că utilizarea SaaS va crește cu 70% până în 2018. Astfel, tot mai multe sucursale se conectează direct la internet, ocolind sistemele de protecție oferite de rețeaua companiei. Acest nou mod de lucru, deși oferă productivitate și flexibilitate, implică și un risc de securitate pentru o mare parte dintre utilizatori. Provocările actuale necesită o nouă abordare a securității. Cisco consideră că protecția în cloud este noua linie de apărare pentru organizații, oferind vizibilitate și control la periferia internetului.

Cisco Umbrella, un gateway securizat de acces la internet, este o platformă de securitate în cloud care asigură prima linie de apărare pentru a proteja angajații atât în interiorul rețelei companiei, cât și în afara acesteia. Umbrella oprește amenințările curente și cele potențial periculoase în toate porturile și protocoalele, oferind un grad mare de acoperire. De asemenea, blochează accesul la domenii, URL-uri, IP-uri și fișiere malițioase înainte să se stabilească o conexiune sau ca un fișier să fie descărcat. Prin efectuarea tuturor operațiunilor în cloud, nu necesită instalarea unor echipamente hardware sau actualizări manuale de software.

Astfel, organizațiile pot asigura protecția tuturor dispozitivelor în doar câteva minute și pot valorifica produsele Cisco utilizate în companie – inclusiv AnyConnect® client, seria de routere Integrated Services 4K și controller-ele wireless LAN – pentru a îndrepta cu ușurință traficul de internet către Umbrella, indiferent dacă utilizatorii sunt conectați sau nu la rețeaua companiei.

Cisco Umbrella oferă:

 • Vizibilitate și protecție: Umbrella asigură vizibilitatea necesară pentru a proteja accesul la internet pentru toate dispozitivele din rețea, toate locațiile organizației și utilizatorii serviciilor roaming. Prin combinarea Umbrella cu tehnologia Cloudlock’s Cloud Access Security Broker de la Cisco, organizațiile pot identifica ce aplicații SaaS sunt utilizate și pot pune în aplicare politici pentru blocarea aplicațiilor periculoase sau inadecvate.
 • Oprirea atacurilor înainte de a fi lansate: Umbrella rezolvă peste 100 de miliarde de cereri de acces la internet în fiecare zi și corelează aceste date în timp real cu peste 11 miliarde de evenimente din istoric. Sunt identificate astfel tipare, sunt detectate anomalii și se creează automat modelele de prevenție a atacurilor.
 • Acoperire largă pentru locații și fișiere malițioase: Umbrella folosește instrumente puternice din gama de soluții de securitate Cisco pentru a obține o perspectivă completă și a identifica și opri amenințările la timp. Include:
  • Modele de învățare automatizată pentru a descoperi amenințările cunoscute și cele potențial periculoase, blocarea conexiunilor către locații malițioase la nivel de DNS și IP.
  • Cisco Talos threat intelligence pentru a bloca URL-urile malițioase la nivel HTTP/S.
  • Cisco Advanced Malware Protection (AMP) pentru a detecta și bloca fișierele malițioase în cloud

Next-Generation Firepower 2100 (NGFW)

De asemenea, Cisco prezintă noua serie de firewall-uri Next-Generation Firepower 2100 (NGFW), care beneficiază de instrumente de management îmbunătățite, fiind destinate organizațiilor mijlocii care realizează un volum mare de tranzacții sensibile, precum companiile din domeniile bancar sau retail. Noile instrumente includ Cisco® Firepower Device Manager pentru managementul firewall-ului, Cisco Firepower Management Center pentru nevoile de management de securitate centralizat și Cisco Defense Orchestrator pentru management în cloud.

Este cunoscut faptul că permiterea analizei intruziunilor pe un NGFW poate încetini performanța de transfer a datelor cu până la 50% sau chiar mai mult. Acest lucru poate avea un impact semnificativ asupra utilizatorilor de aplicații web, cum ar fi cele de comerț electronic sau online banking, care necesită performanțe superioare, dar care sunt vizate de atacatorii cibernetici. Noua serie de firewall-uri Firepower 2100 de la Cisco oferă, pe lângă vizibilitate și control, capacități superioare de detecție a amenințărilor și reduce impactul pe care soluțiile de securitate îl au asupra performanței rețelei. Companiile pot astfel să obțină un randament mai bun, menținând în același timp un nivel avansat de protecție împotriva amenințărilor de securitate.

Resurse suplimentare

Blog: Introducing Cisco Umbrella, the industry’s first Secure Internet Gateway in the cloud

Blog: Cisco Firepower 2100 Series Delivers Business Resiliency and Effective Security with a New Architectural Approach

White Paper: The Rise of the Secure Internet Gateway

12_01_2017

Despre Cisco

Cisco (NASDAQ: CSCO) este liderul mondial în tehnologie care face ca Internetul să funcționeze din 1984. Oamenii, produsele și partenerii noștri ajută la conectarea sigură și la identificarea oportunităților viitoare astăzi. Pentru mai multe noutăți accesați newsroom.cisco.com și blogul Cisco.

Cisco și sigla Cisco sunt mărci comerciale sau înregistrate ale Cisco şi/sau ale companiilor afiliate din SUA și alte țări. Puteți găsi o listă a mărcilor înregistrate Cisco la adresa www.cisco.com/go/trademarks . Mărcile înregistrate ale terților sunt deținute de proprietarii respectivi. Folosirea cuvântului partener nu presupune o relație de parteneriat între Cisco şi orice altă companie.