Aveți cont?

 •   Conținut personalizat
 •   Produsele dvs. și asistența

Aveți nevoie de un cont?

Creați un cont

Declarația de confidențialitate Cisco online – în așteptare

Următoarea Declarație de confidențialitate Cisco va fi postată în data de 12.08.2016.

Cisco Systems, Inc. și filialele sale (denumite colectiv "Cisco") se angajează să vă protejeze confidențialitatea și să vă ofere o experiență pozitivă pe site-urile noastre web și când utilizați produsele și serviciile noastre ("Soluția" sau "Soluțiile"). Declarația de confidențialitate este valabilă pentru site-urile web Cisco pe care se afișează un link către această Declarație și descrie modul în care gestionăm informațiile personale. Puteți găsi informații suplimentare despre practicile noastre legate de informațiile personale în suplimentele din partea dreaptă sau în notificările furnizate la momentul colectării datelor. Anumite site-uri web Cisco pot avea propria declarație de confidențialitate, în care se descrie modul în care gestionăm informațiile personale special pentru site-urile web respective. În măsura în care o notificare furnizată la momentul colectării sau declarația de conformitate specifică unui site web intră în conflict cu această Declarație de conformitate, respectiva notificare sau respectiva declarație de conformitate are întâietate.

Colectarea informațiilor dvs. personale

Este posibil să colectăm informații, inclusiv informații personale, despre dvs. atunci când utilizați site-urile noastre web și interacționați cu noi. "Informații personale" sunt toate informațiile care pot fi utilizate pentru a vă identifica personal și pot include numele, adresa, adresa de e-mail, numărul de telefon, informațiile contului rețelei de socializare sau numărul cardului cu care efectuați plățile. În cazul în care conectăm alte date cu informațiile dvs. personale, vom trata respectivele date conectate ca informații personale. De asemenea, colectăm informații personale din surse terțe de încredere și angajăm terțe părți să colecteze informații personale pentru noi.

Colectăm informații personale din diverse motive, cum ar fi:

 • procesarea comenzii dvs.;
 • furnizarea unui abonament la un buletin de știri;
 • trimiterea comunicărilor de marketing;
 • crearea unui cont;
 • permiterea utilizării anumitor caracteristici ale Soluțiilor noastre;
 • personalizarea experienței dvs.;
 • furnizarea de servicii pentru clienți;
 • gestionarea cererilor de angajare;
 • colectarea informațiilor în timpul proceselor de administrare a testelor atunci când vă este administrat un test de certificare prin computer.

Noi și terțele părți pe care le angajăm putem combina informațiile pe care le colectăm de la dvs. în timp și de pe toate site-urile noastre web cu informațiile obținute din alte surse. Acest lucru ne ajută să îmbunătățim precizia generală și caracterul complet ale informațiilor și să adaptăm mai bine modul în care interacționăm cu dvs.

Dacă alegeți să furnizați companiei Cisco informațiile personale ale unei terțe părți (cum ar fi numele, e-mailul și numărul de telefon), declarați faptul că dețineți permisiunea respectivei terțe părți pentru a face acest lucru. Un exemplu ar fi redirecționarea materialelor de referință către un prieten sau recomandări pentru un post.

În anumite cazuri, Cisco poate colecta automat datele prin intermediul modulelor cookie, al jurnalelor web, al semnalizatoarelor web și al altor aplicații similare. Aceste informații sunt utilizate pentru a înțelege mai bine și pentru a îmbunătăți utilizarea, performanța și eficiența site-ului web și pentru a ajuta la adaptarea conținutului sau a ofertelor destinate dvs. Vă rugăm să citiți secțiunea "Modulele cookie și alte tehnologii web" de mai jos pentru mai multe informații.

înapoi sus

Utilizarea informațiilor dvs. personale

Putem utiliza informațiile dvs. personale pentru a ne desfășura activitatea, pentru a oferi, a îmbunătăți și a personaliza Soluțiile, pentru a trimite comunicări de marketing și de alt tip în legătură cu activitatea noastră și pentru alte scopuri legitime, permise de legea aplicabilă. Modalitățile prin care putem utiliza informațiile personale includ:

 • oferirea unei Soluții pe care ați solicitat-o;
 • susținerea și îmbunătățirea Soluțiilor noastre și a experienței dvs. online;
 • personalizarea site-urilor web, a buletinelor de știri și a altor comunicări;
 • administrarea și procesarea examenelor dvs. de certificare;
 • trimiterea de comunicări către dvs., inclusiv în scop de marketing și pentru satisfacția clienților, fie direct, din partea Cisco, fie din partea partenerilor noștri.

Puteți edita oricând preferințele dvs. de comunicare. Consultați secțiunea Opțiunile dvs. și selectarea preferințelor de comunicare de mai jos.

înapoi sus

Accesul la informațiile personale și corectitudinea acestora

Avem nevoie de ajutorul dvs. pentru a vă menține informațiile corecte și la zi. Pentru a vă actualiza informațiile personale și preferințele de comunicare, contactați-ne. În plus, puteți vizualiza sau edita informațiile personale online, inclusiv:

Depunem toate eforturile să onorăm solicitările rezonabile de accesare sau de corectare a datelor dacă acestea nu sunt corecte. Vom răspunde la solicitarea dvs. de accesare a datelor în termen de 30 de zile.

Periodic, unele dintre entitățile Cisco pot fi considerate controlori de date. Când o entitate Cisco acționează ca și controlor de date, puteți să vă exercitați drepturile de accesare și să solicitați corecții sau dezactivări conform legilor aplicabile pentru protecția datelor direct de la respectiva entitate Cisco.

înapoi sus

Opțiunile dvs. și selectarea preferințelor de comunicare

Vă oferim opțiunea de a primi diverse informații care întregesc Soluțiile noastre. Vă puteți gestiona preferințele de comunicare prin următoarele metode:

 • urmând instrucțiunile incluse în fiecare e-mail promoțional primit de la noi pentru a vă dezabona de la respectivul tip de corespondență;
 • trimițându-ne un mesaj prin e-mail sau prin poștă, la: Cisco Systems, Inc., Privacy Legal Department, 170 West Tasman Dr., San Jose, CA 95134, USA. Includeți numele dvs., adresa dvs. de e-mail și detaliile relevante pentru materialele pe care nu mai doriți să le primiți.

Aceste opțiuni nu sunt valabile pentru primirea comunicărilor de servicii obligatorii, considerate ca parte a anumitor Soluții și pe care le puteți primi periodic, exceptând cazul în care anulați abonamentul la Soluția respectivă în conformitate cu termenii și condițiile aplicabile. Putem să partajăm informațiile dvs. personale cu partenerii de afaceri sau cu comercianții companiei Cisco pentru ca aceștia să vă poată partaja informații despre produsele sau serviciile care v-ar putea interesa. Pentru a renunța la această partajare cu terțele părți în scop de marketing, faceți clic aici.

Când utilizați site-urile noastre web sau când ne furnizați informații personale, sunteți de acord ca noi să comunicăm cu dvs. prin mijloace electronice, în legătură cu probleme de securitate, de confidențialitate și administrative referitoare la utilizarea de către dvs. a site-urilor web. Dacă aflăm despre o încălcare a sistemului de securitate, putem încerca să vă anunțăm prin mijloace electronice prin postarea unei notificări pe site-urile noastre web sau trimițându-vă un e-mail. Puteți avea un drept garantat prin lege de a primi această notificare în scris. Pentru a vă retrage acordul de la primirea prin mijloace electronice a notificării referitoare la încălcarea securității, vă rugăm să ne anunțați.

înapoi sus

Partajarea informațiilor dvs. personale

Putem partaja informațiile dvs. personale pentru a ne desfășura activitatea, pentru a oferi, a îmbunătăți și a personaliza Soluțiile, pentru a trimite comunicări de marketing și de alt tip în legătură cu activitatea noastră și pentru alte scopuri legitime, permise de legea aplicabilă. Putem partaja informațiile personale în următoarele moduri:

 • în cadrul Cisco sau oricare dintre filialele noastre mondiale, în scopul procesării sau stocării datelor;
 • cu partenerii de afaceri sau cu comercianții Cisco, astfel încât aceștia să poată partaja cu dvs. informații legate de produsele sau serviciile lor; Pentru a renunța la partajarea dintre Cisco și terțele părți în scop de marketing, faceți clic aici.
 • cu partenerii de afaceri, cu comercianții de servicii, cu agenții terți autorizați sau cu contractorii pentru furnizarea unui serviciu solicitat sau a unei tranzacții solicitate. Exemplele includ, fără limitare: procesarea comenzilor și a tranzacțiilor cu card de credit, găzduirea site-urilor web, găzduirea înregistrării pentru seminare, asistarea eforturilor legate de vânzări sau asistența postvânzare și furnizarea de asistență pentru clienți.
 • în legătură cu sau în timpul negocierilor aferente unei fuzionări, unei vânzări de bunuri ale companiei, unei consolidări sau restructurări, unei finanțări sau achiziții – integrale sau parțiale – a activității noastre de către altă companie;
 • ca răspuns la o solicitare de informații din partea unei autorități competente, în cazul în care considerăm că dezvăluirea se face sau este solicitată în conformitate cu legea, reglementările sau procesul legal aplicabil;
 • cu organele de ordine, cu autoritățile guvernamentale sau cu alte terțe părți, după cum este necesar, pentru protejarea drepturilor, proprietății sau siguranței companiei Cisco, ale partenerilor săi de afaceri, ale dvs. sau ale altor persoane sau după cum se stipulează în legea aplicabilă;
 • într-o formă agregată sau anonimizată care nu poate fi utilizată în mod rezonabil pentru a vă identifica;
 • dacă vă notificăm în alt mod și dvs. sunteți de acord cu partajarea.

înapoi sus

Securitatea informațiilor dvs. personale

Intenționăm să protejăm informațiile personale pe care ni le încredințați și să le gestionăm în siguranță, în conformitate cu această Declarație de conformitate. Cisco implementează mijloace de protecție fizice, administrative și tehnice pentru a vă proteja informațiile personale împotriva accesării, utilizării sau dezvăluirii neautorizate. Ne angajăm să vă protejăm informațiile personale împotriva accesării, utilizării sau dezvăluirii neautorizate. Cu toate acestea, pe internet, siguranța nu se poate garanta în proporție de 100%, iar noi nu putem să asigurăm sau să garantăm securitatea informațiilor personale pe care ni le furnizați.

înapoi sus

Reținerea informațiilor dvs. personale

Vom reține informațiile dvs. personale după cum este necesar pentru îndeplinirea scopului pentru care au fost colectate. Vom reține și vom utiliza informațiile dvs. personale după cum este necesar pentru a ne îndeplini obligațiile legale, pentru a rezolva disputele și pentru a implementa contractele.

Utilizarea modulelor cookie și a altor tehnologii web

La fel ca numeroase alte site-uri web, Cisco utilizează instrumente de colectare automată a datelor, cum ar fi modulele cookie, linkurile web încorporate și semnalizatoarele web. Aceste instrumente colectează anumite informații standard pe care browserul dvs. le trimite către site-ul nostru web, cum ar fi tipul de browser și adresa site-ului web de la care ați ajuns pe site-ul nostru web. De asemenea, acestea pot colecta informații despre:

 • adresa protocolului de internet (IP). Acesta este un număr alocat automat computerului dvs. ori de câte ori navigați pe web. Acesta permite serverelor web să localizeze și să identifice computerul dvs.; este o adresă unică, alocată PC-ului dvs. de către furnizorul de servicii de internet sau de către departamentul de sisteme informatice dintr-o rețea TCP/IP.
 • comportamentul secvenței de clicuri. De exemplu, paginile pe care le vizualizați și linkurile pe care faceți clic.

Aceste instrumente fac ca vizitele dvs. pe site-ul nostru web să fie mai simple, mai eficiente și mai valoroase, oferindu-vă o experiență personalizată și recunoscându-vă când reveniți. Pentru mai multe informații despre modul în care utilizăm instrumentele de colectare automată a datelor – cum ar fi modulele cookie și widgeturile – și despre opțiunile de care dispuneți în legătură cu aceste instrumente, consultați Politica privind modulele cookie.

Site-ul nostru web utilizează widgeturi – miniprograme interactive ce rulează pe site-ul nostru în scopul furnizării anumitor servicii oferite de alte companii (cum ar fi afișarea știrilor, a opiniilor, a muzicii etc.). Prin intermediul widgeturilor pot fi colectate informații personale, cum ar fi adresa dvs. de e-mail. De asemenea, widgeturile pot seta module cookie pentru a putea funcționa corespunzător. Informațiile colectate de aceste widgeturi sunt guvernate de politica de confidențialitate a companiei care le-a creat. Widgetul nostru poate include o caracteristică pentru importul contactelor, care vă ajută să trimiteți e-mailuri către contactele dvs. La solicitarea dvs., vom căuta în agenda dvs. de e-mail pentru a vă ajuta să importați contactele pe site-ul nostru web.

Unele browsere web vă pot oferi opțiunea de a activa caracteristica "fără monitorizare" care transmite semnale către site-ul web pe care îl vizitați, indicând faptul că nu doriți să vă fie monitorizate activitățile online. Această funcție este diferită de blocarea sau ștergerea modulelor cookie, deoarece browserele cu funcția "fără monitorizare" activată pot continua să accepte module cookie. În prezent, nu există niciun standard în domeniu prin care companiile sunt obligate să răspundă la semnalele de tipul "fără monitorizare"; totuși, în viitor este posibil să se stabilească un astfel de standard. În prezent, noi nu răspundem la semnalele de tipul "fără monitorizare". Dacă vom face acest lucru în viitor, vom descrie procedura în această Declarație de confidențialitate. Aflați mai multe informații despre "fără monitorizare".

înapoi sus

Site-urile web conectate

Putem furniza linkuri către alte site-uri web și servicii terțe, care nu se află sub controlul nostru și care nu sunt acoperite de această Declarație de confidențialitate. Vă încurajăm să examinați declarațiile de confidențialitate postate pe respectivele site-uri web (și pe toate site-urile web) pe care le vizitați.

înapoi sus

Forumurile și camerele de chat

Dacă participați la un forum de discuții sau la o cameră de chat pe un site web Cisco, trebuie să știți că informațiile pe care le furnizați acolo vor fi puse la dispoziția publicului larg și ar putea fi utilizate pentru a vă contacta, pentru a vă trimite mesaje nesolicitate sau pentru alte scopuri care nu se află sub controlul companiei Cisco sau al dvs. De asemenea, rețineți că forumurile și camerele de chat individuale pot avea reguli și condiții suplimentare. Cisco nu este responsabilă pentru informațiile personale sau pentru orice alte informații pe care alegeți să le trimiteți în cadrul acestor forumuri.

înapoi sus

Confidenţialitatea copiilor

Cisco încurajează părinții și tutorii să se implice în mod activ în activitățile online ale copiilor lor. Cisco nu colectează informații personale de la copii, fără acordul corespunzător din partea părinților sau al tutorilor. În cazul în care considerați că am colectat, fără acordul părinților sau al tutorilor, informații personale de la o persoană sub limita minimă de vârstă legală aplicabilă în țara dvs., vă rugăm să ne informați prin metodele descrise în secțiunea Contactați-ne; vom lua prompt măsurile necesare pentru a investiga și remedia problema.

înapoi sus

Acordul pentru transferul, procesarea și stocarea informațiilor personale

Având în vedere faptul că Cisco este o organizație globală, este posibil să transferăm informațiile dvs. personale către Cisco din Statele Unite ale Americii, către orice filială Cisco din lume sau către terțe părți și către partenerii de afaceri, conform descrierii de mai sus. Prin utilizarea site-urilor noastre web și a Soluțiilor noastre sau prin furnizarea oricăror informații personale către noi, sunteți de acord cu transferul, procesarea și stocarea respectivelor informații în afara țării dvs. de reședință, unde standardele de protecție a datelor pot fi diferite.

Cisco protejează și permite transferul informațiilor personale la nivel global în câteva moduri. Cisco a fost certificată anterior conform cadrului "sferei de siguranță" S.U.A. – U.E. și cadrului "sferei de siguranță" S.U.A. – Elveția așa cum se stipulează de către Departamentul Comerțului din S.U.A. referitor la colectarea, utilizarea și reținerea datelor personale provenite din statele membre ale Uniunii Europene și din Elveția, deși nu se bazează pe cadrul "sferei de siguranță" pentru a respecta legislația UE. Cisco a certificat faptul că aderă la Principiile de confidențialitate ale "sferei de siguranță" referitor la notificări, la alegeri, la transfer, la securitate, la integritatea datelor, la acces și la implementare. Pentru a afla mai multe despre programul "sferei de siguranță" și pentru a vizualiza certificarea Cisco, accesați site-ul dedicat "sferei de siguranță", http://www.export.gov/safeharbor/. În urma ordinului Curții Europene de Justiție din data de 06.10.2015 referitor la validitatea "sferei de siguranță" și în baza dezvoltării cadrelor legislative, Cisco poate participa periodic la alte cadre aprobate de autoritățile de reglementare relevante.

înapoi sus

Drepturile la confidențialitate conform statului California

Locuitorii statului California, în baza Codului Civil al Californiei § 1798.83, au dreptul să solicite companiilor care desfășoară activități în California o listă a tuturor terțelor părți cărora compania le-a dezvăluit informațiile personale în anul precedent, în scop de marketing direct. Alternativ, în legislație se stipulează că, în cazul în care compania are o politică de confidențialitate care oferă fie posibilitatea de renunțare, fie de optare în ceea ce privește utilizarea informațiilor dvs. personale de către terțe părți (cum ar fi agenții de publicitate) în scopuri de marketing, în locul listei menționate, compania vă poate furniza informații referitoare la modul în care vă puteți exercita opțiunile legate de dezvăluire.

Cisco se încadrează în această opțiune alternativă. Avem o declarație de confidențialitate cuprinzătoare și vă oferim detalii despre modul în care puteți opta pentru sau renunța la utilizarea informațiilor dvs. personale de către terțele părți în scop de marketing direct. Prin urmare, nu suntem obligați să păstrăm sau să dezvăluim o listă de terțe părți care au primit informațiile dvs. personale în scop de marketing în anul precedent.

Dacă sunteți locuitor din California și solicitați informații despre modul în care vă puteți exercita alegerile legate de dezvăluirea către terțe părți, trimiteți-ne solicitarea dvs. prin e-mail.

înapoi sus

Metode de contact

Apreciem opiniile dvs. Dacă aveți întrebări sau comentarii în legătură cu această Declarație de confidențialitate trimiteți un e-mail echipei pentru confidențialitate.

înapoi sus

Actualizările Declarației de confidențialitate Cisco

Periodic, putem actualiza această Declarație de confidențialitate. Dacă modificăm Declarația de confidențialitate, vom posta versiunea revizuită aici, cu data actualizată a revizuirii. Sunteți de acord să accesați aceste pagini periodic pentru a lua la cunoștință toate aceste revizuiri. Dacă modificăm în mod substanțial Declarația de confidențialitate, este posibil să vă notificăm și prin alte mijloace înainte ca modificările să intre în vigoare, de exemplu, prin postarea unei notificări pe site-urile noastre web sau prin trimiterea unei notificări către dvs. În cazul în care continuați să utilizați site-ul nostru web după astfel de revizuiri, acceptați și sunteți de acord cu revizuirile și cu respectarea acestora.

Declarația de confidențialitate Cisco a fost revizuită și postată în data de 31.03.2016.

Faceți clic aici pentru versiunea anterioară a declarației de confidențialitate.