Har du en konto?

  •   Tilpasset innhold
  •   Dine produkter og støtte

Trenger du en konto?

Opprett en konto

Forbedre mobiliteten til dine ansatte. Digitaliser virksomheten din.

Digitalisering av små og mellomstore bedrifter – sikre dine interne og kunderettede nettverk. SMB-er kommuniserer med kunder og forbedrer den mobile arbeidsstyrkens produktivitet.

Det å drive din egen bedrift er mer spennende enn noe annet som krever investering i tid og teknologi. Digitalisering av virksomheten din kan gi stabilt, sikkert grunnlag for forretningsutvikling over en rekke interne og kundefokuserte områder som er fremtidssikret mot digitale forstyrrelser og bygget for å håndtere behovene til godt tilkoblede kunder og en mobil arbeidsstyrke.

Maksimering av mulighetene for bedriften din kan virke utfordrende, men digitalisering av virksomheten er en enkel løsning for å øke produktiviteten og gjøre utfordringer om til muligheter. I tillegg kan det være så enkelt som…

Fordeler ved utvidelse av bedriftens tilkoblingsmuligheter

Tilkoblingsmulighet er hjørnesteinen i en sømløs digital struktur. Integrering av alle funksjonene dine – sikkerhet, automatisering, samarbeid og analyseteknikker – over hele virksomheten betyr at du kan engasjere kunder, styrke medarbeiderne og raskere dra fordel av muligheter, med mer innsikt og bedre målrettede handlinger. Disse mulighetene vil øke etter hvert som flere og flere enheter kobles til (smartklokker, kjøleskap og TV-er), fysiske arbeidsområder flytter over til digitale områder og bedrifter drar fordel av et kundegrunnlag som alltid er til stede med et kontinuerlig forbruk. Tilkoblingsmuligheter transformerer vanlige arbeidsplasser, forretningspraksiser og forventninger hos både medarbeidere og kunder, og representer en seismisk endring som bedrifter må ønske velkommen for å forbli konkurransedyktige i fremtiden.

Temme datahavet for økt forretningsinnsikt

Med økte tilkoblingsmuligheter følger en omfattende mengde potensielle muligheter – men bare hvis du kan få mening ut av alle disse dataene. Med antatt tilkobling til Internett av mer enn 50 milliarder objekter og enheter innen 2020, vil europeiske virksomheter ha et vell av data rett i hendene, som gir dem potensiale til å øke produktiviteten og drive innovasjon. Omgjøringen av data til storartede ideer for bedriftene er halve utfordringen. Heldigvis kan smarte analyseverktøy behandle og vise enorme mengder informasjon i form av forståelige, tydelige resultater som kan informere og veilede forretningsbeslutninger. De riktige analyseteknikkene innebærer faktisk at disse beslutningene kan tas med større nøyaktighet og på kortere tid, noe som gir deg fortrinn over konkurrentene. Utnytting av analyseverktøy for å strukturere data betyr at virksomhetene kan dra nytte av kortere tid til markedet, høyere responsgrad og mer innvirkning på sluttresultatet.

Tilfredsstill kunder som har digital erfaring med sofistikert direkte markedsføring

Nå til dags er alle tilkoblet hele tiden. Kundeforventningene til den digitale opplevelsen har skutt i været, og fintfølende forbrukere vil raskt forsvinne fra handlekurver, spørreskjema og nettsteder. Av denne grunn er det avgjørende å levere en sømløs digital opplevelse til kundene dine over flere kanaler, da dette gjør det mulig for deg å sikre og opprettholde lojaliteten innenfor virksomheten. Mer enn dette vil det å tilfredsstille de digitalt engasjerte kundene dine også gi deg en mer inngående forståelse av valgene og atferden deres, noe som leder til bedre innsikt i fremtidige innkjøp, produktutvikling og tilbud, som i sin tur kan øke mengden tilbakevendende kunder, bygge opp lojalitet og gi næring til godt omdømme for bedriften. Mange nettbaserte forhandlere gjør dette på ekstremt dyktige måter med sofistikert, skreddersydd markedsføring basert på nettleser- og innkjøpshistorikk som leverer en bearbeidet og integrert kundeopplevelse som holder kundene engasjert og gjør det mer sannsynlig at de vil kjøpe.

Utstyr teamet ditt med høyteknologi for bedriftstilkobling

Det tradisjonelle arbeidsmiljøet nærmer seg sakte, men sikkert pensjonsalder, og erstattes gradvis av områder spredt over flere steder, der folk kan koble til, samarbeide og jobbe. Vekstperioder kan ofte fremheve begrensninger i hvordan en bedrift støtter arbeidsstyrken sin: Legg merke til treghetspunkter og vær raskt ute med å finne løsninger slik at bedriften din kan holde seg mer smidig og konkurransedyktig. En mobil, digital arbeidsstyrke er én som sikkert kan arbeide fra hvor som helst, med hvem som helst. Hvis du tilbyr medarbeiderne dine større fleksibilitet, kan dette føre til bedre tilfredshet og produktivitet hos medarbeiderne, noe som betyr at bedriften din vil kunne tiltrekke seg og beholde de beste folkene. Den riktige teknologien kan i tillegg bety at teamet ditt er bedre utrustet til samhandling og engasjement med kunder, reaksjonstider reduseres, effektiviteten og kundetilfredsheten øker – alt sammen godt for sluttresultatet.

Finn fleksible løsninger for skybasert programvare

Frustrerende programvare er et stort problem for bedrifter. Undersøkelsene våre viser faktisk at bedriftseiere og ledere finner at oppgraderinger, abonnementer og lisenser er blant de største IT-hodepinene. Rasktvoksende virksomheter vender seg i økende grad til skybaserte løsninger for å hjelpe dem med å holde tritt med de digitale behovene. De fleksible forbruksmodellene som tilbys av mange skybaserte løsninger, eliminerer mange av problemene som vanligvis er forbundet med programvare, slik som dyre oppgraderinger, svingende kostnader og for mange eller for få lisenser. Skybaserte løsninger gir en lettvint løsning på IT-bekymringer for mange bedrifter, frigjør tid og penger som kan benyttes i andre områder av virksomheten.

Registrer deg for e-post, og hold deg oppdatert med bransjeråd, kampanjer og tilbud for små og mellomstore bedrifter.