Har du en konto?

  •   Tilpasset innhold
  •   Dine produkter og støtte

Trenger du en konto?

Opprett en konto

Digitale kundeopplevelser gjennom dataanalyse

Nytt kontorlokale støtter IT-løsninger for små og mellomstore bedrifter. Forbedre nettverkssikkerhet, administrasjon og arbeidsstruktur for dine eksterne ansatte.

Selskaper som fokuserer på kundeopplevelsen, gjør det svært mye bedre i markedet og mye bedre enn konkurrentene, ifølge en evaluering av seks års aksjekursutvikling fra Watermark Consulting. Data og hvordan du bruker dem, er nøkkelen til å gi kundene dine den fantastiske opplevelsen de fortjener. Spredning av kommunikasjonsmetodene, tilbud av programtillegg og sikring av at systemet ditt holder tritt med behovene fra nye krav, er alle faktorer som til syvende og sist har innvirkning.

1. Tenk som kundene dine

Data er virkelig gullkantede sømmer som løper gjennom virksomheten din. Med de riktige analyseteknikkene og infrastruktur til å fange opp data, kan du finne ut hva kundene dine ønsker, gi dem det de vil ha og til og med forutse hva de vil ha før de vet at de vil ha det. Du kan finne dette ut i sanntid, noe som gjør det mulig for deg å foreta avgjørende, kritiske beslutninger på stedet, støttet av bevis. Kundene elsker å kjenne seg spesielle: Skreddersydde opplevelser, tilpasset etter den siste handelen eller det siste stedet de befant seg, eller svar på spørsmål sendt over Internett i sanntid, er noen måter hvordan du kan bruke dataene bedriften din samler inn på, til å utforme bedre opplevelser for kundene dine. Du trenger et robust nettverk til å støtte behandlingskraften du trenger for å bryte ned tallene, så pass på at ditt har krefter som får jobben skikkelig gjort.

2. Wi-Fi på huset

Dette fungerer fantastisk bra for mange bedrifter. Alle steder der kundene dine kan befinne seg fysisk, kan dra fordel av å tilby gratis, sikker Wi-Fi. Hvorfor ikke? Det er et ekstra insentiv som oppmuntrer kundene dine til å bli værende i lokalene dine, surfe på nettet, handle og kanskje til og med arbeide, samtidig som de nyter godt av fordelene ved og komforten i lokalene dine.

3. Kom sammen, uansett hvor dere befinner dere

Alle virksomheter er avhengig av kunder, arbeider med kolleger eller partnere, engasjerer kontraktører eller jobber med agenter. Samarbeidsverktøy gjør at alle disse opplevelsene kommer nærmere, blir mer personlige og kan gi dramatisk forbedring av kundenes opplevelse. Videokonferanseløsninger som WebEx innebærer at du kan møte kundene dine «ansikt til ansikt», samt dele dokumenter og presentasjoner, uansett hvilken enhet du benytter. Andre løsninger, for eksempel Spark, betyr at du kan stille opp for og arbeide med kundene dine i virtuelle rom.

4. Solide fundamenter – ta vare på nettverket

Ikke glem å tenke på hvordan det nåværende nettverket ditt kan støtte deg. Drøm så store drømmer du vil, men tenk også på hvor mye behandlingskraft og lagringsplass du trenger for å realisere disse drømmene. Disse går hånd i hånd, og det kan lønne seg å vurdere oppgradering av nettverkskravene dine for å være forberedt. Vær forsiktig med å tilby flere tjenester før du har etablert om du kan opprettholde leveringen: Kundene griner på nesen av lange forsinkelser når de bruker gratis Wi-Fi eller chattetjenester over Internett som ikke svarer når de skal. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan nettverket ditt kan støtte vekst i forretningene, les denne artikkelen om foretaksvekst.

Med disse fire trinnene vil du være langt på vei til å øke omsetningen, få flere nye kunder og høyere lojalitet blant og bevaring av kundene.

Registrer deg for e-post, og hold deg oppdatert med bransjeråd, kampanjer og tilbud for små og mellomstore bedrifter.