Har du en konto?

  •   Tilpasset innhold
  •   Dine produkter og støtte

Trenger du en konto?

Opprett en konto

Sikre nettskyeløsninger for små og mellomstore bedrifter

Secure businesses digitisation solutions for small to medium sized businesses. How to manage internet cloud security for SMB/SME interconnected network devices.

Din introduksjon til nettskyens muligheter

Skyen forandrer hvordan bedrifter gjennomfører sin daglige drift. Med nettskytjenester har bedrifter tilgang til profesjonell IT-infrastruktur uten behov for en profesjonell IT-avdeling. IT-avhengige oppgaver som tidligere krevde ny maskinvare eller nytt utstyr, for eksempel store filoverføringer, datalagring og samarbeid, kan nå alt sammen foregå i skyen, noe som gir større fleksibilitet, lavere kostnader og med begrenset behov for ekspertise. Skyen betyr at selv små bedrifter enkelt og rimelig kan få tilgang til IT-funksjonaliteter som hjelper dem å bli mer konkurransedyktige, effektive og kreative.

Selv om denne overgangen til digitalisering øker forretningsmulighetene, er én ting fremdeles avgjørende, nemlig sikkerheten til nettverket ditt. Når bedrifter innfører digitalisering, må de innføre den på en sikker måte. Den produktive overgangen til digitalisering betyr at bedriftene må handle smartere, og være utstyrt for å unngå cyber-angrep. Det kan virke som en fjern trussel, men utbyttet fra utpressingsprogramvare var i 2016* alene verd USD 1 milliard. Sikkerhetsbrudd kan resultere i dyre oppryddinger, nedetid, tap av data og potensielt katastrofale brudd på kundeinformasjon, så sikkerhet lønner seg.

Når det gjelder sikkerhet, er forebygging bedre enn utbedring, så det er kritisk at bedriftseiere får på plass enkle, men effektive tiltak for å beskytte nettverkene sine. Bruk antivirusprogrammer. Velg smarte passord, og endre dem ofte. Ta sikkerhetskopier av data regelmessig. Hold programvare oppdatert. Sikre hele nettverket, ikke bare individuelle enheter.

Bedrifter som ikke har IT-spesialister, kan finne det vanskelig å håndtere disse oppgavene, og det kan bli en overveldende oppgave å sikre en lang rekke tilknyttede enheter, forstå IT-sjargong og administrere kompliserte konfigurasjoner.

Heldigvis finnes det en løsning som kan støtte små og mellomstore bedrifter i håndtering av sikkerhetskravene til nettverkene deres på en smart og enkel måte. Skybaserte nettverk leverer en virkelig innovativ nettverksarkitektur som hjelper bedrifter med å løse mange av de vanlige IT-problemene sine, alt sammen i et førsteklasses sikkerhetsmiljø.

Hvordan fungerer sikkerhet for skybaserte nettverk?

Skybasert nettverksdrift er faktisk utrolig enkelt. Cisco Merakis skyadministrerte IT-enheter (for eksempel trådløse AP-er, svitsjer og sikkerhetsprogrammer, for å nevne noen få) er diskrete, hvite bokser som inneholder kraftig maskinvare bygget for å tåle kravene som følger med mange enheter og programmer. Disse enhetene kobler automatisk til Meraki-skyen (Ciscos private nettsky, støttet av et globalt nettverk av servere) og har selvbetjeningsfunksjoner for å få nettverket ditt registrert på en lettvint måte. Det er så enkelt å sette opp at noen nettverk bare tar noen få minutter å få i drift, og inkluderer sikkerhet. I tillegg behøver du ikke ytterligere programvare utover det skyadministrerte Meraki-dashbordet.

Ferdigpakkede løsninger for nettverk i små og mellomstore bedrifter

Meraki ble utformet med tanke på små og mellomstore bedrifter. Undersøkelser viste at IT-forviklinger er krevende for ledere av små bedrifter, der tre fjerdedeler av eierne ga uttrykk for minst én IT-frustrasjon. Meraki gir ikke bare en elegant løsning på mange av utfordringene som eiere og ledere finner irriterende (for eksempel konstante oppgraderinger, utgifter til programlisenser, administrering av mange enheter og konfigurasjoner), det tilbyr den beste sikkerheten i sin klasse for hele nettverket.

Alt dette gjør det enklere for bedrifter å administrere og beskytte nettverkene, data og til syvende og sist, hele organisasjonen, samtidig som behovet for omfattende, fortløpende IT-ekspertise reduseres. Den skydrevne nettverkssikkerheten som utføres automatisk gjennom Merakis nettsky, gir forsikring for bedriftseiere og -ledere om at alle enheter tilkoblet nettverket deres, er beskyttet. I tillegg til dette testes Meraki daglig av en uavhengig tredjepart for å levere ekstra trygget til bedrifter som bruker det.

IT-innovasjon for nettverk i små og mellomstore bedrifter

Meraki-nettverksdrift forandrer hvordan ting gjøres, og gir eiere og ledere muligheten til enkelt og lettvint å konfigurere, administrere og overvåke nettverkene sine, samtidig som de sikres at de nyeste oppgraderingene og sikkerhet leveres automatisk, noe som frigjør tid til å jobbe med forretningene i stedet for i virksomheten.

For bedrifter med IT-utfordringer er Meraki en fremtidssikker løsning på digital overflødighet. For de bedriftene som har en IT-avdeling, kan Meraki øke effektiviteten, sikkerheten og responstidene, alt sammen samtidig som feil, forvirring og utbrenthet ved brukerstøtteavdelingen reduseres. Alle Meraki-enheter administreres fra dashbordet, et nettleserbasert grensesnitt som gjør det mulig for IT-team å konfigurere og administrere enheter, innstillinger og data fra hvor som helst i verden, og tilbys nå på flere språk.

Registrer deg for e-post, og hold deg oppdatert med bransjeråd, kampanjer og tilbud for små og mellomstore bedrifter.