Har du en konto?

  •   Tilpasset innhold
  •   Dine produkter og støtte

Trenger du en konto?

Opprett en konto

Cisco lanserer nye sikkerhetsløsninger for SD-WAN

Cisco samler sine sikkerhets- og programvareløsninger for Software Defined Wide Area Network (SD-WAN) for å gjøre det enklere for organisasjoner å bruke skyløsninger på en raskere og sikrere måte.

I dag opererer organisasjoner sine applikasjoner gjennom flere typer skyløsninger – offentlige-, private- og i SaaS- (Software as service) skybaserte tjenester. Men måten folk jobber på har endret seg. Behovet for å kunne logge seg på skytjenester fra offentlige steder som kaffebarer og flyplasser, og ikke bare fra kontoret, har ført til at det må stilles høyere krav til nettverksløsningenes sikkerhet. Dette har resultert i utviklingen av konseptet Cloud Edge – en kombinasjon av nettverksutvikling og sikkerhet for optimalisert og sikker tilgang til skyløsningene uavhengig av hvor man befinner seg.

Dette meldte Cisco under sin Partner Summit i Las Vegas tirsdag 13. november.

Ved å utvikle sin SD-WAN-portefølje opp mot Cloud Edge vil Cisco gjøre det enklere for IT-avdelinger å levere bedre og mer produktive brukeropplevelser. Nå gjør Cisco det mulig å kombinere de beste sikkerhetsløsningene med optimal tilgang til skytjenester, slik at man kan ta dem i bruk hvor enn man trenger dem.

– Behovet for en ny tilnærming og et nytt tankesett rundt hvordan man tilgjengeliggjør og bruker skytjenester fører til en omveltning i våre kunders nettverks- og sikkerhetsarkitektur. I dag bør alle nettverksenheter være programmerbare og sikre. Cisco SD-WAN gjør det enkelt for kundene å få den beste nettverk- og sikkerhetsløsningen ved å øke kundens mulighet til å utnytte skyens fortrinn – raskere med mindre risiko, sier Scott Harrell, senior vice president and general manager, Enterprise Networking på Cisco.

Enkel, sikker og skalerbar:

Nye løsninger for Cisco SD-WAN inkluderer:

  • Kobler sikkerhet med SD-WAN: Fra brannmur med dynamisk applikasjonsinnsikt og inntrengningssikring (IPS), til URL filtrering, er nå Cisco sin SD-WAN løsning integrert med avanserte sikkerhetsmekanismer – administrert gjennom ett omforent brukergrensesnitt.  

Cisco SD-WAN er, som resten av Cisco sin sikkerhetsportefølje, drevet av Talos, bransjens kraftigste etterretningsløsning innen cyberkriminalitet.

  • Forenklet utrulling av skysikkerhet: Ved å integrere Cisco SD-WAN med Cisco Umbrella, kan tilgang til skadelige nettdestinasjoner blokkeres før tilkobling er opprettet.

Bedre Office 365-integrasjon: Cisco har samarbeidet med Microsoft for å forbedre Office 365-opplevelsen for brukerne. I motsetning til andre leverandører, overvåker Cisco SD-WAN alle tilgjengelige ruter til Microsoft Office 365-skyen i sanntid. Ved hjelp av Microsoft Office-URL’er kan Cisco lokalisere den nærmeste skyen, noe som resulterer i opptil 40 prosent raskere ytelse for brukerne.

  • Åpen og programmerbar: Med åpne API-er, tilbyr Cisco SD-WAN tjenesteleverandører og partnere muligheten til å skape unike nye tjenester. For å hjelpe utviklere og nettverksingeniører med å innovere, har Cisco DevNet opprettet nye SD-WAN læringslab’er og «sandkasser».
  • Ny infrastruktur for SD-WAN: Med verdens bredeste SD-WAN-portefølje, drevet av Viptela og Meraki, tilbyr nå Cisco enda flere alternativer for kunder med to nye Integrerte Service Routers (ISR), designet for små og store avdelinger.
  • Kom raskt i gang: Cisco hjelper kunden med å distribuere og tilgjengeliggjøre SD-WAN-løsningen ved hjelp av en hurtigstart-tjeneste. For en fast pris får kunden tilgang til implementeringshjelp og opplæring som effektiviserer prosjektene, og øker sikkerheten.
  • Enkel å kjøpe og administrere: Cisco har gjort det enklere å konsumere og administrere den nye løsningen. Både nettverket og sikkerheten kan kjøpes via en enkelt lisensmodell og administreres gjennom et enkelt grensesnitt.

Tilgjengelighet:

  • Cisco SD-WAN Security and Microsoft Office 365 software er tilgjengelig fra fjerde kvartal (kalenderår) 2018
  • Cisco ISR 1111X-8P and 4461 er tilgjengelig nå

Tilleggsinformasjon