Guest

Lanserer bærbar helseløsning for eldre

For å hjelpe den økende populasjonen av eldre, har Cisco Jasper inngått et samarbeid med Jupl og Samsung for å skape bærbar teknologi som skal fremme trygghet og velvære. Løsningen skal forbedre livskvaliteten til eldre og skape trygghetsfølelse hos venner og familie.

– Mobile Personal Emergency Response System (mPERS), som benytter seg av Cisco Jasper sin IoT-plattform for å levere tilkoblede helsetjenester, skal integreres i en Samsung Gear S3 smartklokke. Sammen med spesialbygd programvare fra Jupl vil løsningen gi en personlig og lett tilgjengelig varslingsenhet uten å måtte bruke en smarttelefon. Enhetene skal gi brukerne mer selvstendighet, samtidig som det øker trygghetsfølelsen både for dem selv, og deres venner og familie.

– Cisco Jasper har lenge ment at Internet of Things ikke handler om «ting», men om hvilke tjenester du kan levere via de tilkoblede enhetene. Samarbeidet med Samsung og Jupl er et godt eksempel. Slike innovative IoT-tjenester gir muligheten til betydelig bedre livskvalitet for brukerne og vil skape nye forretningsmuligheter, sier Macario Namie, leder for IoT Strategi for Cisco Jasper.


For mer informasjon, vennligst kontakt:

Roland Berg Lie,
Mobil: +47 415 08 757
E-post: roland.berg.lie@hkstrategies.com

Kontakt oss