Guest

Trygg på veien med IoT-løsning

Når Honda lanserer tilkoblede bilplattformer er Cisco Jasper med på laget. Trepartssamarbeidet, som også inkluderer Bright Box, utvikler kraftige tjenester som forbedrer kjøreopplevelsen og øker sikkerheten på veiene.

Det er IoT-løsninger fra Cisco Jasper® som blir brukt når MyHonda Connected Car-plattformen skal lanseres på tvers av alle landene i Europa.

– I Honda arbeider vi intenst med å skape en sikker, trygg og enkel kjøreopplevelse gjennom innovative tilkoblingstjenester. IoT-løsningene som Bright Box og Cisco Jasper leverer gjør oss i stand til å sikre at Honda-sjåfører får en best mulig kjøreopplevelse, sier Sandra Hughes, marked- og produkssjef/Head of Marketing and Product Management i Honda Motor Europe

MyHonda benytter telematikkløsninger fra Bright Box og blir drevet av Cisco Jasper Control Center av automatiserte IoT-tilkoblingsplattformer. På denne måten leverer de en rekke tjenester som øker kjøresikkerheten, forenkler kjøretøyets eierskap og legger til rette for gode kjøreopplevelser for sjåførene. Cisco Jasper Control Center er også den globale leverandører av IoT-plattform for 23 av verdens største bilprodusenter.


For mer informasjon, vennligst kontakt:

Roland Berg Lie,
Mobil:+47 415 08 757
E-post:roland.berg.lie@hkstrategies.com

Kontakt oss