Guest

Cisco transformerer sluttbrukersikkerhet med ny AMP

Cisco forbedrer og forenkler tradisjonell sluttbrukersikkerhet med neste generasjons beskyttelse som forhindrer, oppdager og responderer.

San Francisco, 1.11.2016: Under Cisco Partner Summit, Cisco sin årlige partnerkonferanse, lanserte selskapet en helt ny tilnærming til endepunktsikkerhet (brukerutstyr som for eksempel PC-er). Cisco forventer at den nye tilnærmingen vil endre markedet. Cisco AMP for endepunkt kombinerer beskyttelse, trussel-oppdagelse og respons for å radikalt forenkle endepunktsikkerhet, noe som lar kundene fase ut ineffektive løsninger og teknologier som kun fokuserer på beskyttelse. Gjennom å ta i bruk Cisco sin trussel-sentriske sikkerhetsarkitektur, AMP for endepunkter, kan kundene stanse flere trusler, på flere steder, raskere.

Cisco introduserer også en ny metode som lar kundene forenkle måten de kjøper og ruller ut sin sikkerhetsprogramvare. Kundene oppnår større effekt gjennom denne arkitekturbaserte tilnærmingen. Med Cisco ONE Advanced Security, forenkler Cisco anskaffelsesprosessen av infrastruktursikkerhet i datasenteret, WAN og aksessnett. Med Cisco ONE Advanced Security kan kundene kjøpe forhåndsdefinerte og spesialbygde løsninger tilpasset hver del av nettverket – ofte som én transaksjon.

Ny tilnærming til endepunktsikkerhet
En sikker grunnmur er essensiell for dagens digitale forretningsmodeller. Likevel er det mange virksomheter som sliter med å beskytte sine mobile brukere, servere, stasjonære- og bærbare PC-er mot avanserte skadevareangrep. Hvorfor? Det fleste virksomheter har en strategi som fokuserer utelukkende på beskyttelse, som forsøker å stoppe skadevare før den kommer inn i selskapets infrastruktur. Så legger de et ytterligere lagsikkerhet på sluttbrukerutstyret for å sørge for visibilitet slik at de kan respondere på trusler. Dette skaper mer kompleksitet og ineffektivitet. Virksomheter trenger en ny tilnærming til endepunktsikkerhet.

AMP for Endpoints tilbyr organisasjoner en vei til enklere og mer effektiv endepunktsikkerhet. Gjennom å kombinere beskyttelse, trussel-oppdagelse og respons i en SaaS-utrullet, skyadministrert løsning, får virksomhetene hjelp til å redusere kompleksitet og tette effektivitetsgap. Neste generasjons løsning gir brukerne muligheten til å forhindre angrep gjennom å blokkere skadevare før den kommer inn i nettverket, noe som fjerner behovet for flere tilleggsløsninger og kostbar endepunktsikkerhet.

AMP for Endpoints er mer enn beskyttelse og reduserer tiden fra oppdagelse fra dager til timer og minutter gjennom å kontinuerlig overvåke, retrospektiv analyse og integrert trusselbeskyttelse. AMP for endepunkt lar virksomheter respondere raskere og mer effektivt gjennom bruk av et enkelt skybasert grensesnitt. For å gi etfullstendig overblikk over angrep, jakte på trusler og kirurgisk begrense og reparere over alle endepunkter, alt gjennom noen få klikk.

AMP for Endpoints er laget spesielt for:

  • Neste generasjons beskyttelse
  • Raskere oppdagelse
  • Mer effektiv respons

I tillegg vil nye programvareløsninger gi enda enklere tilgang til Cisco sin sikkerhetsarkitektur, Cisco ONE Software, som gir kundene enda enklere tilgang til sikkerhetsløsninger for infrastruktur. I dag bruker 91 prosent av Fortune 100 Cisco ONE Software og mer enn 14.000 kunder totalt.

Cisco lanserer tre nye advanced security suites.

  • Threat Defence for Data Center
  • Threat Defence for WAN and Edge
  • Policy and Threat Defence for Access

For å lese mer om lanseringene, se den fullstendige engelske pressemeldingen HER.

Blog
More AMP
Følg Cisco på Twitter @Cisco Security
Lik Cisco Security på Facebook


For ytterligere informasjon:

Jarle Normann, Sikkerhetsansvarlig Cisco Norge
Epost: jarnorma@cisco.com
Mobil: 901 44 443

Kontakt oss