Guest

Cisco lanserer en rekke datasenterløsninger

Cisco lanserer UCS S-Series Storage Optimized Servers, Next Generation Cisco Enterprise Cloud Suite og Cisco ASAP Data Center for Secure Hybrid Cloud.

Francisco, 01.11.2016: Under Cisco Partner Summit, Cisco sin årlige partnerkonferanse, lanserer selskapet en rekke nye produkter for datarommet og integrasjon mot nettskyen.

– Datasentrene i Norge er i endring. Datasentrene må bli hybride for å benytte seg av skyen for å dekke behovene i de mest intensive periodene, samtidig som kravet til raskt å kunne omstille seg til endrede behov og nye prosjekter er essensielt for organisasjonen, sier datasenteransvarlig i Cisco Norge Henrik Vaage.

UCS S-serien er en ny produktkategori innen Cisco Unified Computing (UCS), utviklet spesielt for å adressere behovene i håndtering av dataintensive oppgaver som for eksempel Big Data, streaming, samhandlingsløsninger og programvaredefinert lagring, objektlagring og databeskyttelseløsninger. UCS S er en ideell løsning for å håndtere den raske veksten av ustrukturerte data generert av Internet of Things (IoT), video, mobile løsninger, samhandling og analysefunksjoner som raskt lar virksomheter få tilgang til og analysere data løpende.

Neste generasjon Cisco ONE Enterprise Cloud Suite lanseres samtidig, en hybrid skybasert programvareløsning som gir brukerne frihet til å velge applikasjoner gjennom en selvbetjeningsportal.
Cisco ONE Enterprise Cloud leverer en hybrid skyløsning for automatisering på tvers av hele IT-organisasjonen og alle brukerne. Over 20 forskjellige datasenterløsninger kan implementeres, både private og offentlige skyer. I tillegg tilbyr Cisco abonnementsordninger på ett, tre og fem år som gir kundene rett automasjons-plan til optimal pris.

Løsningen inkluderer fire planer som kan kjøpes hver for seg eller i kombinasjon:

  • Infrastructure Automation
  • Service Management
  • Cloud Management
  • Big Data Automation

Cisco ASAP Data Center er en videreutvikling av Ciscos neste generasjons datasenterarkitektur. Denne arkitekturen hjelper virksomheter med å inkorporere de beste delene fra både skyløsninger og lokalt datasenter. Resultatet er en komplett, smidig, sikker og hybrid skyplattform. Mange virksomheter er under press for raskt å levere nye tjenester og løsninger, ofte basert på en CICD-modell (Continuous Integration and Continuous Delivery). Cisco ASAP Data Center bidrar nettopp til rask utrulling. I tillegg vil digital transformasjon resultere i utviklingen av tusenvis av nye bedriftsapplikasjoner som vil bli det primære interaksjonspunktet mellom virksomhetene og deres kunder, spesielt for digitale transaksjoner. Cisco sin strategi er å levere endatasenterarkitektur som lar kundene analysere, forenkle, automatisere og beskytte (Analyze, Simplify, Automate and Protect) sine data og applikasjoner. Arkitekturen gir unike muligheter for å integrere analyse, nettverk, prosessering og sikkerhet med policy på tvers av datasenter og skyer

For å lese mer om lanseringene, se den fullstendige engelske pressemeldingen HER.

Følg Cisco på Twitter @Cisco Security
Lik Cisco Security på Facebook


For ytterligere informasjon:

Henrik Vaage, Datasenteransvarlig i Cisco
Epost: hvaage@cisco.com
Mobil: 994 43 729

Kontakt oss