Guest

Lederskifte i Cisco Norge

Administrerende direktør Jørgen Myrland har bestemt seg for å fratre stillingen som administrerende direktør for Cisco Systems Norway etter mer enn 12 år som leder for selskapets virksomhet.

Myrland overtok roret i Cisco Norge i januar 2003. Den gang var det 50 ansatte i det norske datterselskapet. I løpet av de siste 12 årene, har selskapets markedsorganisasjon vokst til 100 ansatte. Med oppkjøpet av Tandberg i 2010, økte selskapet staben til mer enn 500 ansatte. I den samme perioden har Cisco Norge vokst vesentlig raskere enn moderselskapet.
 
– Jeg vil takke Jørgen Myrland for hans innsats og resultater for Cisco gjennom mer enn 12 år som leder for virksomheten i Norge og ønsker ham lykke til i sitt fremtidige virke. Cisco har hatt en fremragende forretningsutvikling i Norge under Myrlands ledelse og er i dag en teknologirådgiver for flere ledende selskaper og organisasjoner i Norge. Det er også viktig å trekke frem at det norske selskapet en rekke ganger er kåret til en av Norges Beste Arbeidsplasser, og Cisco scorer høyt på både partner- og kundetilfredshet i Norge sier Peter Karlströmer, Senior Vice President for Cisco Nord-Europa.

Myrland fratrådte den 1. mai 2015.

– Det har vært et privilegium å lede Ciscos virksomhet og vekst i Norge gjennom disse årene. Cisco Norge er i dag et ledende IT-selskap med særdeles kompetente medarbeidere som står svært godt rustet for fremtiden. Nå ser jeg frem til å gi stafettpinnen videre, og jeg benytter anledningen til å takke både medarbeidere, kunder og samarbeidspartnere for et inspirerende og godt samarbeid, sier Jørgen Myrland.

Den norske ledergruppen vil, sammen med Peter Karlströmer, lede Cisco Norge frem til en ny adm. direktør er utnevnt.


Kontakt:

Jørgen Myrland, administrerende direktør i Cisco Norge
Telefon: 930 21 617
E-post: jmyrland@cisco.com

Kontakt oss