Guest

Cisco leverer neste generasjon serverløsninger for å fôre datakraft til grenseløs innovasjon

Store nyutviklinger innen samordnede serversystemer optimaliserer for datakraftintensive analyser og tilbyr en unik skalerbarhet for applikasjoner.

San Jose, USA, 4. september 2014: Cisco introduserte i dag flere nyvinninger i sin portefølje av Unified Computing Systems (UCS). Med dette, leverer Cisco en bredere og kraftigere portefølje av teknologier for å hjelpe kunder å kapitalisere på raskt endrede forretningslandskap og IT.

Cisco UCS M-Series Modular Servers for applikasjoner som kan skalere ut i skyen samt Cisco UCS Mini for mindre miljøer, gir Cisco aksess til helt nye markeder. I tillegg vil eksisterende UCS-portefølje utvides med enda mer kraft og bedre skalerbarhet, tilpasset en rekke forskjellige arbeidsoppgaver. En fjerdegenerasjons USS-skap, nye bladeservere samt nye UCS Director-løsninger, ble lansert for å håndtere Big Data infrastrukturoppgaver.

- Raske endringer i måten applikasjoner designes og distribueres, blir drevet frem av etterspørselen etter Big Data, The Internet of Everything, mobilitet, video og nettskyen, sier Vice President og leder for Cisco UCS, Paul Perez.

- Vi er i en ny verden hvor støtte for datavekst og skalerbarhet for applikasjoner blir viktigere og viktigere. Mulighetene for virksomheter som ligger i å utnytte dyp analyse og muligheten til å fatte beslutninger raskere er i ferd med å ta av. Med denne porteføljen, leverer Cisco den største bølgen av datakraftinnovasjon siden den første introduksjonen av UCS. Vi jobber hele tiden med å utfordre og utvikle hvordan infrastrukturen i datasenter bør bli designet og administrert, sier han.

Løsningen har så langt hatt stor suksess, også i Norge.

- Vi har tatt frem en løsning og et produkt som mange kunder ønsker. Med en lokal vekst på 109 prosent år-over-år på eksisterende produktportefølje, ser vi frem til å kunne tilby en enda bredere produktlinje som vil dekke behov i det nedre og mellomstore segmentet, så vell som mer nisjeløsninger. Vi har allerede kunder og partnere som har signalisert at de er klar til å bestille og tilby UCS Mini, sier teknologidirektør Nils-Ove Gamlem i Cisco Norge.

Cloud-Scale Computing

Cisco UCS M-Series Modular Servers representerer gjennombrudd i hvor effektivt skytjenesteleverandører og store bedriftskunder, som begge er avhengig av svært skalerbar applikasjons, arkitektur kan effektivisere driften.

Cisco sin serverplattform er nå optimalisert for sekundærlokasjoner, distriktskontor og mindre IT-miljø med introduksjonen av UCS Mini. Denne alt-i-ett-løsningen leverer servere, lagring og nettverk i en kompakt formfaktor som er enkel å sette opp og drifte. Den vil gi kundene fordelen av UCS-enkelhet og IT-automasjon til et helt nytt kundesegment. For kunder som drifter et stort antall mindre lokasjoner, vil UCS Systems Management tilrettelegge for drift og administrasjon av distribuert datakraft på en massiv skala.

- Kunder som har tatt i bruk vår UCS-løsning, melder om stor fleksibilitet, enkel og ensartet administrasjon, rask utrulling av nye tjenester og store økonomiske besparelser i forhold til mer tradisjonelle server og datasenterløsninger, sier Gamlem.

Data-intensiv Computing og Core Data Center Applications

Fjerde generasjon UCS Servers og UCS Director vil levere både kraft og kontroll for å akselerere dyptgående dataanalyser og en rekke forskjellige applikasjoner for bedret forretningsdrift.

UCS B200 M4 Blade Server, C220 M4 og C240 M4 Rack vil følge opp tradisjonen med rekordhøy ytelse på tvers av en rekke applikasjoner og datakraftkrevende oppgaver.

UCS Director Express for Big Data, etablerer et sømløst administrasjons- og automasjonsmiljø som samordner Big Data og forretningsapplikasjoner. Cisco-innovasjon, i partnerskap med SAP og Intel, leverer ett enkelt administrasjonsgrensesnitt for en kombinert SAP HANA og Hadoop-infrastruktur.

En fersk IDC-rapport, viser at Cisco nå er den største leverandøren av x86 bladeservere i det amerikanske markedet målt i omsetning(1). Cisco har også den største veksten i bransjen globalt sett, med en økning på 39 prosent, ifølge den samme IDC-rapporten. Undersøkelsen baseres på akkumulert omsetning de fire foregående kvartaler, en periode hvor de andre leverandørene blant de fem største leverte flat eller fallende omsetning.

Om Cisco UCS

Cisco UCS samordner datakraft, nettverk, SSD applikasjonsaksellerasjon og systemadministrasjon en én enkelt integrert arkitektur. Løsningen har høstet sterk støtte fra kundene siden introduksjonen i servermarkedet for fem år siden. Frem til utgangen av juni 2014, har Cisco vunnet over 36.500 kunder på denne løsningen, noe som har gitt en 30 prosent vekstrate år over år. Cisco sitt partnerapparat driver salget fremover og står for 80 prosent av samlet UCS-salg, noe som lar partnerne ta del av det bugnende private- og hybride skymarkedet.

For mer informasjon, se den amerikanske pressemeldingen HER.


For mer informasjon, vennligst kontakt:

Nils-Ove Gamlem, teknologidirektør i Cisco Norge
Telefon: 982 93 695
E-post: nog@cisco.com

Kontakt oss