Hebt u een account?

  •   Gepersonaliseerde content
  •   Uw producten en ondersteuning

Hebt u een account nodig?

Account maken

Verbeter de mobiliteit van medewerkers. Digitaliseer uw bedrijf

MKB-bedrijven digitaliseren voor beveiligde interne en klant-gerichte netwerken. MKB-bedrijven onderhouden contact met hun klanten en verbeteren de productiviteit van de mobiele werknemers.

Uw eigen bedrijf runnen is geweldig, maar vereist investering in tijd en technologie. Digitalisering kan een stabiele en beveiligde basis vormen voor bedrijfsontwikkeling op diverse interne en klantgerichte gebieden die toekomstbestendig zijn tegen digitale disruptie, en die voldoet aan de behoeften van veeleisende klanten en van mobiel personeel.

De kansen voor uw bedrijf maximaliseren kan een uitdaging zijn, maar digitalisering is een eenvoudige oplossing om de productiviteit te verhogen en uitdagingen tot kansen te maken. Bovendien kan het zo eenvoudig zijn als…

Connectiviteit uitbreiden

Connectiviteit vormt de hoeksteen van een naadloze digitale structuur. Door alle functies – beveiliging, automatisering, collaboration en analyses – in uw gehele bedrijf te integreren, kunt u klanten betrekken, werknemers stimuleren en sneller profiteren van kansen dankzij meer inzicht en gerichte acties. Deze kansen zullen toenemen naarmate steeds meer apparaten verbonden raken (zoals horloges, koelkasten en televisies), werkplekken ‘verhuizen’ naar digitale ruimtes en bedrijven profiteren van een altijd beschikbaar, altijd consumerend klantenbestand. Connectiviteit transformeert traditionele werkplekken, bedrijfspraktijken en de verwachtingen van werknemers en klanten, en vormt de aardverschuiving die bedrijven moeten omarmen om in de toekomst concurrerend te blijven.

De zee aan gegevens temmen

Grotere connectiviteit betekent enorme potentiële kansen – maar alleen als u wijs kunt worden uit al die gegevens. Met meer dan 50 miljard objecten en apparaten die naar verwachting in 2020 met het internet verbonden zullen zijn, hebben bedrijven in Europa een heel scala aan gegevens binnen handbereik waarmee zij potentieel de productiviteit kunnen verhogen en innovatie kunnen stimuleren. Het transformeren van gegevens in geweldige ideeën vormt slechts een deel van de uitdaging. Gelukkig kunnen slimme analysetools grote hoeveelheden gegevens verwerken en vertalen in duidelijke, transparante resultaten ter ondersteuning van zakelijke beslissingen. De juiste analyses kunnen er zelfs toe leiden dat dergelijke beslissingen nauwkeuriger en sneller kunnen worden genomen, zodat u de concurrentie een stap voorblijft. Door analysetools te gebruiken om gegevens te structureren, kunnen bedrijven snellere time-to-market, grotere responsiviteit en betere bedrijfsresultaten realiseren.

Digitaal onderlegde klanten tevredenstellen

Tegenwoordig is iedereen doorlopend verbonden. De verwachtingen van klanten ten aanzien van digitale ervaringen zijn enorm gegroeid, en wispelturige klanten zijn snel geneigd af te zien van winkelwagentjes, formulieren en webpagina’s. Daarom is het leveren van een naadloze digitale ervaring via meerdere kanalen van essentieel belang, omdat u op die manier loyaliteit binnen uw bedrijf veiligstelt en handhaaft. Door uw digitale klanten tevreden te stellen, verkrijgt u ook diepgaander begrip van hun keuzes en gedrag, zodat u beter inzicht hebt in toekomstige aankopen, productontwikkeling en aanbiedingen. Op die manier krijgt u terugkerende klanten, wordt loyaliteit gekweekt en wordt de reputatie van uw bedrijf beter. Veel online retailers zijn hier uitermate goed in en passen geavanceerde, persoonlijke direct marketing toe op basis van de blader- en aankoopgeschiedenis van hun klanten. Hierdoor kunnen ze een beheerde en geïntegreerde klantervaring bieden waardoor klanten blijven terugkomen en dus eerder geneigd zijn om te kopen.

Hightech voor uw team

De traditionele werkplek begint langzaam te verdwijnen en wordt geleidelijk vervangen door ruimtes op meerdere locaties – sommige zijn zelfs volledig digitaal – waar mensen verbinding maken en (samen)werken. Groeiperioden kunnen de beperkingen in de manier waarop bedrijfssystemen personeel ondersteunt onder de aandacht brengen: door knelpunten te identificeren en snel op te lossen wordt uw bedrijf flexibeler en concurrerender. Mobiel, digitaal personeel kan op elke plek en met iedereen beveiligd werken. Door werknemers meer flexibiliteit te bieden, nemen hun tevredenheid en productiviteit toe, zodat uw bedrijf de beste mensen kan aantrekken en behouden. Bovendien kan uw team met de juiste technologie beter communiceren met klanten, waardoor de responstijd wordt verkort, efficiëntie wordt verhoogd en klanttevredenheid toeneemt. En dat alles leidt tot een beter bedrijfsresultaat.

Flexibele softwareoplossingen zoeken

Frustraties met software vormen een groot probleem in het bedrijfsleven. Uit ons onderzoek blijkt zelfs dat bedrijfseigenaren en managers met name IT-problemen hebben met upgrades, abonnementen en licenties. Snelgroeiende bedrijven stappen steeds meer over op cloudoplossingen om gelijke tred te houden met hun digitale vereisten. De flexibele verbruiksmodellen die door veel cloudoplossingen worden geboden maken een einde aan veel van de problemen die gepaard gaan met software, zoals dure upgrades, variërende kosten en te veel of te weinig licenties. Cloudoplossingen bieden een perfect antwoord op de IT-problemen van veel bedrijven, waardoor zij meer tijd en geld ter beschikking hebben voor andere bedrijfsaspecten.

Meld u aan voor onze e-mailberichten en blijf up-to-date met advies, promoties en aanbiedingen voor het MKB.