Hebt u een account?

  •   Gepersonaliseerde content
  •   Uw producten en ondersteuning

Hebt u een account nodig?

Account maken

Digitale klantervaringen door data analyses

IT-oplossingen voor het MKB ter ondersteuning van kantoorverhuizingen. Verbetering van netwerkbeveiliging, netwerkbeheer en werkstructuren voor extern personeel bij MKB-bedrijven.

Volgens een evaluatie door Watermark Consulting van aandelenrendementen over een periode van zes jaar, presteren bedrijven die zich richten op de klantervaring aanzienlijk beter op de markt en streven zij hun concurrenten voorbij. Gegevens, en hoe deze worden gebruikt, zijn belangrijk om uw klanten die geweldige ervaring te bieden die zij verdienen. Het diversificeren van communicatiemethoden, aanbieden van add-ons en garanderen dat uw systeem aan nieuwe vereisten voldoet zijn factoren die uiteindelijk hun uitwerking niet zullen missen.

1. Denken zoals uw klanten

Gegevens zijn in feite een goudmijn voor uw bedrijf. Met de juiste analyses en de juiste infrastructuur om gegevens vast te leggen weet u wat uw klanten willen, kunt u hen geven wat zij willen en zelfs voorspellen wat ze willen voordat ze het daadwerkelijk willen. Deze kennis is in real-time beschikbaar, zodat u essentiële, kritieke beslissingen kunt nemen die worden gesteund door bewijs. Klanten houden ervan zich speciaal te voelen: persoonlijke ervaringen afgestemd op hun meest recente aankoop of locatie, of real-time reacties op hun online vragen, zijn manieren waarop u de gegevens die uw bedrijf verzamelt kunt inzetten om uw klanten een betere ervaring te bieden. U hebt een robuust netwerk nodig ter ondersteuning van de benodigde verwerkingskracht van de gegevens, zodat u deze optimaal kunt inzetten.

2. Gratis Wi-Fi

Veel bedrijven maken hier met succes gebruik van. Elke plek waar uw klanten zich fysiek bevinden kan profiteren van het aanbieden van gratis, beveiligde Wi-Fi. Waarom niet? Het vormt een extra incentive om uw klanten te stimuleren langer op locatie te blijven, online te bladeren, te winkelen, misschien zelfs te werken, terwijl ze genieten van de voordelen en het gemak die uw bedrijf biedt.

3. Samenkomen, ongeacht waar u zich bevindt

Elk bedrijf heeft klanten nodig, werkt met collega’s of partners, neemt contractanten in de arm of werkt met agents. Met collaboration-tools wordt deze samenwerking persoonlijker en kunnen de ervaringen van uw klanten aanzienlijk worden verbeterd. Met videoconferencing-oplossingen zoals WebEx kunt u uw klanten ‘face-to-face’ ontmoeten en via elk apparaat documenten en presentaties delen. Met andere oplossingen, zoals Spark, kunt u met uw klanten samenkomen en samenwerken in een virtuele ruimte.

4. Solide basis – uw netwerk koesteren

Bedenk altijd hoe uw huidige netwerk u kan ondersteunen. U kunt er grootse dromen op nahouden, maar moet ook rekening houden met de benodigde hoeveelheid verwerkingskracht en opslag om die dromen te realiseren. Het kan dan ook nuttig zijn om ter voorbereiding van die realisatie uw netwerkvereisten te upgraden. Zorg dat u niet meer services aanbiedt dan u mogelijk kunt leveren: klanten houden niet van langdurige vertragingen wanneer zij gratis Wi-Fi willen gebruiken, of van online chatservices die niet goed reageren. Lees dit artikel over bedrijfsgroei voor meer informatie over hoe uw netwerk uw groeiende bedrijf kan ondersteunen.

Met deze vier stappen bent u al goed op weg om meer omzet te genereren, nieuwe klanten binnen te halen, klantenbinding te vergroten en klanten te behouden.

Meld u aan voor onze e-mailberichten en blijf up-to-date met advies, promoties en aanbiedingen voor het MKB.