Guest

Wireline Carriers

Next-Generation-service van wireline carriers

Wireline carriers gebruiken innovatie en leiderschap om hun portfolio's te laten onderscheiden. Cisco biedt een uitgebreide netwerkinfrastructuur- en IPTV-oplossingen om wireline carriers te helpen bij het leveren van een nieuwe generatie dynamische, gepersonaliseerde services en media-ervaringen.


IP NGN en Medianet

Het Cisco IP Next-Generation Network (IP NGN) en medianet aanbod helpt wireline carriers bij het samenvoegen van alle services tot één infrastructuur om het volgende te bereiken:

  • Kosten verlagen
  • Nieuwe mogelijkheden faciliteren
  • Voldoen aan de groeiende behoefte aan bandbreedte en de kwaliteitseisen van zakelijke, privé en mobiele klanten
  • Optimaliseren van de levering van video diensten om de IPTV-ervaring opnieuw te definiëren

Cisco IPTV
De Cisco IPTV-oplossing biedt een infrastructuur met een rijke multimediale ervaring vanaf de studio tot het scherm van de consument.


Carrier-Grade IPv6-oplossing
Klaar voor de toekomst van het internet. Veiligheid, voorbereiding en vooruitgang met CGv6.


Cisco Highly Secure Infrastructure
Cisco beveiligingsfuncties en services voor netwerkinfrastructuur verzekeren een onafgebroken beschikbaarheid van netwerk en service.


Cisco Optical Network
Optische oplossingen van Cisco bieden een flexibele basis met hoge capaciteit voor het versnellen van levering van services van de volgende generatie.


Cisco Carrier Ethernet
Het ontwerp van Cisco IP NGN Carrier Ethernet maakt "any-play"-services mogelijk die u overal en op ieder apparaat kunt leveren.


Cisco Core Networks
Cisco IP/MPLS-oplossingen voor core routing bieden serviceflexibiliteit en schaalbaarheid voor services van de volgende generatie voor zakelijke gebruikers en consumenten.


Cisco Edge Networks
Cisco biedt een uitgebreide portfolio met edge-netwerkoplossingen die levering van videoservice en mobiele services optimaliseren.


Cisco Broadband
Breedbandoplossingen van Cisco helpen u bij het leveren en snel uitbreiden van sterk beveiligde en schaalbare spraak-, video- en dataservices.


Cisco Network Management voor Service Providers
Cisco Network Management-producten vereenvoudigen de netwerkfunctionaliteit zodat u nieuwe services sneller op de markt kunt brengen.


Laat ons u helpen

  • Cisco SMB Shop
  • Vind Internationale Contacten
  • Vind een Cisco-partner