Guest

IP NGN

Cisco IP NGN: Platform voor het 'Connected Life'

Creëer een infrastructuur voor video, mobiel en cloud of beheerde services met Cisco-producten zoals de CRS-1, de ASR-serie en de Nexus-serie. Deze toonaangevende producten bieden een sterke basis voor alle huidige en toekomstige netwerkvereisten, in de kern en het datacenter op de netwerkgrens en tot aan de deur van de klant


Naast de bewezen kracht in routing en switching, bieden deze producten ook service-specifieke innovaties die geavanceerde mogelijkheden voor video, mobiel en cloud of beheerde services leveren.


IP NGN - Overzicht

Serviceprovider Medianet

Biedt eindgebruikers de meest visuele, sociale en persoonlijke ervaringen met uitgebreide medianet-technologie, die oplossingen bevat voor zowel privégebruikers als zakelijke gebruikers en het netwerk. Met deze strategie worden alle gebieden van de serviceprovidermarkt ondersteund en geoptimaliseerd, van telecombedrijven en kabelmaatschappijen, tot aan satellietproviders en omroeporganisaties.


Serviceprovider Medianet

Omschakeling naar 4G mobiel internet

Gebruik standaard mobiel transport via IP om voordeel te halen uit dezelfde technologieën die nu door velen worden gebruikt in hun kern- en aggregatienetwerken. De Cisco 4G Mobile Internet-oplossing richt zich op de netwerklaag van mobiele aanbieders, en met name op IP-aggregatie en locaties van zendmasten. Hiermee wordt een rendabele, veilige implementatie van mobiele, backhauling transportnetwerken mogelijk gemaakt.


Met Ethernet- en IP/MPLS-oplossingen worden kosten aanzienlijk verlaagd en wordt er een infrastructuur gecreëerd die de huidige en toekomstige netwerkvereisten ondersteunt. Beperk uw investering in traditionele apparatuur en ontwikkel geleidelijk verder naar een volledige IP-oplossing.


Ontdek hoe Cisco voorop loopt in de omschakeling naar 4G mobiel internet.


IP NGN mobiel internet

Cisco Unified Service Delivery

Verlaag uw kosten, optimaliseer het gebruik van bronnen en lever een veilige virtuele ervaring over uw gehele serviceportfolio. Cisco Unified Service Delivery (USD) biedt één enkele algemene infrastructuur en een flink aantal voordelen.


Voor het datacenter combineert Cisco een serie toonaangevende oplossingen die het volgende bieden:

  • Virtuele opslag en geïntegreerde computerkracht
  • End-to-end levering van multifunctionele IP-services
  • Meerdere beveiligingslagen voor het identificeren en elimineren van de nieuwste dreigingen
IPNGN Unified Service Delivery

Laat ons u helpen

  • Cisco SMB Shop
  • Vind Internationale Contacten
  • Vind een Cisco-partner