Guest

Mobiele aanbieders

Hierarchical Navigation

Lever intelligentere en beter aangepaste services

Aangezien het mobiele dataverkeer elk jaar verdubbelt, bevindt mobiel internet zich op een keerpunt. Een Cisco IP Next-Generation Network met het Cisco ASR 5000 mobiele multimedia-kernplatform kan serviceproviders als u helpen om uw netwerken en bedrijfsmodellen verder te ontwikkelen.

Een Cisco Mobile Internet Network helpt u niet alleen om de snelle groei in mobiele data te beheersen, het helpt u ook om hier van te profiteren. Om u te helpen bij de ontwikkeling van uw netwerken, presenteren we u:

  • Het geavanceerde Cisco Mobile Internet network architectural framework, een van de meest uitgebreide en capabele mobiele portfolio's in de industrie
  • De Cisco ASR 5000, een specifiek ontworpen mobiel multimedia-kernplatform dat de prestaties en informatie levert die de hedendaagse mobiele netwerken vereisen
  • Producteigenschappen en functionaliteiten die u helpen om intelligentere en volledig aangepaste services te leveren voor nog meer differentiatie en inkomsten
  • De Cisco Mobile Visual Networking Index voor 2010 levert waardevolle inzichten in de groei en veranderingen met betrekking tot het wereldwijde mobiele verkeer

Cisco ondersteunt alle toonaangevende radiotoegangstechnologieën om een netwerk te maken van netwerken met de volledige mobiliteit voor:

  • Snellere implementatie van de service
  • Groenere netwerkfuncties
  • Hogere winstgevendheid
  • Betere schaalbaarheid en rendabiliteit

Femtocell

De Cisco Femtocell-oplossing helpt u binnenshuis een betrouwbare mobiele dekking van hoge kwaliteit te leveren, terwijl tegelijkertijd het aantal backhaulopstoppingen en de kosten worden gereduceerd.

4G WiMAX

Dankzij de 4G WiMAX-producten en -oplossingen van Cisco kunt u op een rendabele manier gebruikmaken van het IP-netwerk om nieuwe abonnees te voorzien van draadloze services.

Unified RAN Backhaul

Cisco Mobile Transport over Packet (MToP) levert services via één IP/MPLS-netwerk om zodoende de mobiele backhaulkosten te reduceren.

Draadloos mesh-netwerk

Cisco ServiceMesh maakt gebruik van licentievrije Wi-Fi-technologie om het bereik van breedbandnetwerken uit te breiden voor de levering van innovatieve nieuwe services voor draadloze netwerken.

Behandelde onderwerpen

man-phone-60x60

White paper

Migration to All-IP RAN Transport

Learn More
Case Studies (2)

Oplossingsoverzichten (2)

Overzicht (2)

Press Coverage (1)

White Papers (8)

Adaptive Intelligent Routing

CDMA

Cisco Mobility IQ

Cisco Policy Suite

Cisco SON Applications

Cisco SON Architecture

Cisco SON for Mobile Operators

Cisco Ultra Services Platform

Cisco Voice over Wi-Fi Solution

LTE EPC

Mobile Internet Monetization

UMTS HSPA

Unified RAN Backhaul

Universal Small Cell Solution

Voice and Video over LTE