Guest

Cisco Cloud Connected Solution

BT bouwt oplossing voor cloudbeveiliging

Ontdek hoe BT Cisco-technologie gebruikt om spraak- en gegevensdreigingen snel te identificeren.

BT bouwt oplossing voor cloudbeveiliging

Gebruikers met vertrouwen met de cloud verbinden

Organisaties migreren snel naar cloudgebaseerde modellen om te reageren op nieuwe bedrijfsbehoeften en om kosten te verlagen. Nog nooit eerder is het netwerk relevanter en er meer klaar voor geweest om een gebruikerservaring van hoge kwaliteit te leveren met voldoende beveiliging en operationele efficiëntie.

De Cisco Cloud Connected Solution is een fundamenteel element van het Cisco Cloud Intelligent Network. Organisaties kunnen gebruikers op transparante wijze met allerlei soorten clouds verbinden - openbaar, privé en hybride - door de efficiëntie van cloudtechnologieën te leveren met het vertrouwen dat u krijgt bij een privé-netwerk. De oplossing biedt:

 • Een geoptimaliseerde ervaring die het gebruik en de betrouwbaarheid van bronnen verhoogt
 • Cloudbeveiliging die bedrijfsactiva beschermt en voldoet aan de vereisten voor naleving
 • Vereenvoudigde bewerkingen voor procesefficiëntie, versnelde implementatie en lagere kosten

Het Cisco Cloud Connected-framework is gebaseerd op routing-, beveiligings- en WAN-optimalisatieoplossingen van Cisco. De holistische architectuur bevat:

 • Fysieke en virtuele platforms die van toepassing zijn op externe vestigingen, datacenters en clouds
 • Cisco en cloudverbindingen van derden die cruciale services van het ondernemingsnetwerk naar de cloud mogelijk maakt
 • Een vereenvoudigd operationeel model over de onderneming en de cloud

Onderzoek: Belangrijkste vereisten voor de cloud

Ontdek wat volgens 1300 IT-professionals essentieel is voor succesvolle migratie.

Lees het rapport

Ontdek nieuwe technologieën die intelligentie en schaalbaarheid bieden om de levering van cloudgebaseerde services te transformeren. Cisco-technologieën stellen de wereld in staat voor vele clouds - openbaar, privé en hybride - waar cloudgebaseerde services overal en naar elk apparaat kunnen worden geleverd.

Optimale ervaring:

Beveiliging:

 • Cloudbeveiliging: Cloud Services Router 1000v voorziet in beveiligde, geoptimaliseerde, schaalbare en consistente netwerkverbindingsservices tussen de lokale en de cloudprovider.
 • Webbeveiliging: Cisco ScanSafe Connector beschermt directe toegang vanaf externe sites naar de cloud of internet.
 • Unified VPN: Cisco FlexVPN op de ASR 1000 Series biedt een geïntegreerde VPN-oplossing voor de cloud.

Vereenvoudigde bewerkingen:

 • Consolidatie voor externe vestigingen: Cisco Unified Computing Systems E Series Servers op de Cisco Integrated Services Router G2 biedt een geconvergeerd netwerk, computing en opslag voor steunende externe vestigingen.
 • Geïntegreerd beheer: Cisco Prime Assurance Manager levert consistente toepassingszichtbaarheid en prestatiecontrole over kantoren van externe vestigingen.
 • Flexibele implementatie: Cisco ASR 1002-X Router levert investeringsbescherming met 5 tot 40 Gbps prestatie-upgrade op aanvraag.

Cisco Cloud Connected Solution

De volgende oplossingen op ondernemingsniveau vormen het fundament dat vele clouds overal ter wereld met elkaar verbindt. Deze toonaangevende oplossingen leveren intelligentie en schaalbaarheid om servicelevering te transformeren tot een optimale gebruikerservaring, exceptionele beveiliging en vereenvoudigde bewerkingen.

Cloud-naar-klant-verbinding

Branch Services:

WAN-services:

Cloudservices:

 • Cloud Services Router (CSR) 1000v: voorziet in beveiligde, geoptimaliseerde, schaalbare en consistente netwerkverbindingsservices mogelijk tussen de lokale en de cloudprovider.

WAN-optimalisatie en toepassingsversnelling:

Beveiligde toegang en netwerkbeveiliging:

 • Cisco Identity Services Engine: zorg voor een beter beveiligde en betrouwbaardere voorbereiding en levering van toepassingen en netwerkservices voor meerdere bedrijfstakken.

Oplossingen voor cloudbeveiliging:

 • Cisco ScanSafe Cloud Web Security: voorkom dat malware uw bedrijfsnetwerk binnendringt en beheer en beveilig uw internetgebruik efficiënter.
 • Cisco IronPort Email Security: implementeer hoogwaardige, gebruiksvriendelijke en technisch innovatieve oplossingen, ontwikkeld voor de beveiliging van organisaties van elke grootte bij de gateway.

Cloudnetwerkbeheer:

 • Cisco Prime: deze portfolio van beheeroplossingen ondersteunen toegangsbeheer, configuratie, controle, het oplossen van problemen en meer.

Laat ons u helpen

Cisco Community