Guest

Unified Computing System

Bespaar kosten, verbeter prestaties

Ontdek hoe innovaties van de nieuwe Cisco USC-server de moeite waard zijn voor klanten.

Bespaar kosten, verbeter prestaties

Een slimme infrastructuur voor een slimme implementatie

Wanneer snel veranderende bedrijfsbehoeften een snelle reactie vereisen, zet dan de stap naar het Cisco Unified Computing System (UCS). Als het eerste geïntegreerde datacenterplatform levert het Cisco UCS een slimme, programmeerbare infrastructuur die de implementatie van toepassingen en services voor ondernemingen in traditionele, gevirtualiseerde en cloudcomputing-omgevingen vereenvoudigt en versnelt.

Geïntegreerd, op modellen gebaseerd beheer, end-to-end provisioning en migratie-ondersteuning komen samen in dit datacenterplatform van de volgende generatie om de implementatie van toepassingen te versnellen en te vereenvoudigen, met een grotere betrouwbaarheid en veiligheid.

Het Cisco Unified Computing System:

  • integreert Cisco-servers, netwerk en I/O-hulpbronnen in één systeem
  • verbetert de beschikbaarheid en de prestaties van toepassingen op ondernemingsniveau
  • past de schaal van de servicelevering aan om de bedrijfsflexibiliteit te verhogen
  • stroomlijnt datacentermiddelen en vermindert zo de totale eigendomskosten
  • vermindert het aantal apparaten dat installatie, beheer, voeding, koeling en bekabeling nodig heeft radicaal

» Bekijk een overzicht van de productcomponenten

Behandelde onderwerpen

Het Cisco Unified Computing System breekt records wat betreft prestaties van toepassingen.
» Zie hoe

Een overzicht van Unified Computing
Help uw organisatie de overstap maken naar de volgende generatie datacentertechnologie en -prestaties.
»  Flash-overzicht bekijken

 
 
 
 

Uw bedrijf wordt in toenemende mate geconfronteerd met de uitdaging de operationele efficiëntie te verbeteren in een markt die momenteel bijzonder competitief is en snel evolueert. Datacenters moeten op een dynamische manier schaalbaar en flexibel zijn, en in staat zijn snel aan uw veranderende bedrijfsbehoeften te beantwoorden, terwijl ze kosteneffectieve prestaties leveren.

Het Cisco UCS-bedrijfsvoordeel is een gevolg van de vereenvoudigde, geïntegreerde architectuur van het systeem en zijn geautomatiseerd, gecentraliseerd beheer. Cisco UCS heeft minder componenten te configureren, beheren en onderhouden. Dit verhoogt uw snelheid en vermindert de kosten van het inschalen. Het resultaat hiervan is dat uw IT-organisatie flexibeler en meer kosteneffectief zal zijn.

Cisco UCS helpt uw IT-team:

Uw IT-organisatie wordt uiteindelijk beoordeeld op het vermogen efficiënt voordelen en oplossingen te leveren die beantwoorden aan echte bedrijfsbehoeften. Het Cisco Unified Computing System (UCS) kan uw organisatie helpen de efficiëntie te verhogen door de echte problemen waar IT-managers mee te maken krijgen op systeemniveau aan te pakken. De lagere totale eigendomskost (TCO) van UCS en de verhoogde efficiëntie kan de manier waarop uw organisatie zaken doet transformeren.

Behandelde onderwerpen

Bedrijfsvoordeel geleverd
Ontdek hoe Cisco UCS de bezorgdheden van IT-verantwoordelijken in de hedendaagse dynamische datacentra aanpakt.
» Brochure lezen (PDF 6,6 MB)

Totale economische impact van Cisco UCS
Forrester bestudeerde de economische impact van Cisco UCS, een door Cisco besteld onderzoek.
» Onderzoek lezen (PDF 795 KB)

Cisco UCS: een op de praktijk gebaseerde TCO-analyse
Enterprise Management Associates analyseert de hedendaagse bedrijfsprioriteiten en -uitdagingen.
» Whitepaper lezen (PDF 1,7 MB)

Krachtige toepassingen voor ondernemingen met het Cisco Unified Computing System

Het Cisco Unified Computing System (UCS) combineert servers met hoge prestaties, hogesnelheidsnetwerken, toegang tot opslag en virtualisatie in één geïntegreerde, intelligente infrastructuur. Dankzij de automatische configuratie via gebundeld, op modellen gebaseerd management vereenvoudigt het Cisco UCS de implementatie van ondernemingstoepassingen die worden uitgevoerd in traditionele of gevirtualiseerde omgevingen. Cisco UCS verbetert de flexibiliteit en vermindert de totale eigendomskosten aanzienlijk.

Cisco UCS biedt het volgende:

  • Een enkel, geconvergeerd system: voorbijgaand aan de traditionele beperkingen van blade chassis en racks, combineert Cisco UCS-hulpbronnen van server, netwerk en toegang tot opslag om een fysiek verspreid maar centraal beheerd systeem te creëren.
  • Intelligente infrastructuur: door de personaliteit, configuratie en connectiviteit van server en I/O-hulpbronnen te abstraheren kunnen deze attributen automatisch geprogrammeerd worden.
  • Gebundeld, op modellen gebaseerd management: de mogelijkheid een modelconfiguratie te associëren met systeemhulpbronnen laat IT-organisaties toe beleid, serverpersonaliteit en werkbelastingen consistent op elkaar af te stemmen.
  • Unified fabric: door de integratie van IP, opslag en inter-procescommunicatienetwerken in één enkele I/O-infrastructuur vereenvoudigt Cisco UCS bekabeling en stroomopwaarts switchen, terwijl het uniforme I/O-connectiviteit levert zonder enige extra kost.
  • Cisco Fabric Extender-technologie: de netwerk-fabric wordt rechtstreeks uitgebreid naar blade servers en virtuele machines, waarbij verkeer samenkomt op één enkel punt voor een consistent, gecentraliseerd beheer en een ongekende zichtbaarheid en controle over gevirtualiseerde omgevingen.

Een incrementeel implementatiemodel en een uitgebreid partner-ecosysteem maken van Cisco UCS de intelligente infrastructuurkeuze voor de implementatie van ondernemingstoepassingen.

Behandelde onderwerpen

Verbeterde IT-flexibiliteit
De Cisco UCS-technologie helpt bij het creëren van een flexibel, vereenvoudigd en efficiënt datacenter.
» Oplossingsinformatie lezen (PDF 7,7 MB)

 
 
 
 

Unified Computing System

Het Cisco Unified Computing System is een datacenterplatform van de volgende generatie dat computing, netwerken, toegang tot opslag en virtualisatie integreert in één samenhangend systeem, ontworpen om de totale eigendomskost (TCO) te verminderen en de bedrijfsflexibiliteit te verhogen.


Grotere afbeelding weergeven

Het Cisco Unified Computing System is opgebouwd uit de volgende onderdelen:

Bladeservers
Lever een schaalbare en flexibele architectuur voor de huidige en toekomstige behoeften van uw datacenter en verminder de totale eigendomskosten.

Rack-Mount Servers
Ga de uitdaging van fluctuerende werkbelastingen aan met een wisselende balans tussen het gebruik van resources voor verwerking, geheugen, I/O en interne opslag.

Fabric Interconnects
Configureer één managementdomein met hoge beschikbaarheid, netwerkconnectiviteit en de beheercapaciteit om alle gekoppelde blade- en chassisservers te ondersteunen.

UCS Management
Beheer alle systeemonderdelen en -configuraties via een gebundelde, op beleid gebaseerde, uitbreidbare architectuur.

Virtuele Interfacekaarten
Vereenvoudig, verbeter en centraliseer I/O-beheer, en maak tegelijkertijd het beleid en de netwerkzichtbaarheid consistenter.

Nieuws
Ontvang het laatste nieuws van Cisco


Casestudy's van klanten
Lees de recentste Cisco Unified Computing-casestudy's


Whitepapers
Lees de recentste Cisco Unified Computing-whitepapers


Presentaties
Bekijk overzichten, datasheets en presentaties.


Sectorerkenning
Bekijk de recentste artikels en prijzen voor Cisco Unified Computing


Prestatiebenchmarks
Ontdek de wereldwijd toonaangevende prestatieresultaten en de sectorerkenning


Software- en opslaginteroperabiliteit
Ontdek de uitgebreide interoperabiliteitscertificatie verworven door Cisco UCS


Video's
Unified Computing System Advantage - videobibliotheek


Datacenterpartners
Ecosysteempartners


Partnerbronnen Partnerbron
UCS-acceleratorkaarten van partners