Guest

Cisco VXI: desktopvirtualisatie met VMware

Waarom Cisco en VMWare?

Cisco en VMWare vormen samen een coherente integratie van de snelst groeiende blade computing-oplossing van Cisco en de meest verspreide vSphere hypervisor van VMware - gecombineerd met VMware View.

Deze oplossing levert een voor de virtuele werkruimte geoptimaliseerde infrastructuur die de desktoplevering versnelt en de veiligheid verhoogt. Ze verbetert desktopbeschikbaarheid en gebruikservaring, zowel online als offline, zonder toegevingen te doen inzake controle.

Cisco VXI met VMware View levert voordelen op voor IT-processen door:

  • de vereenvoudiging van de implementatie en het versnellen van de tijd tot productiviteit via een gestroomlijnde datacenterinfrastructuur.
  • het garanderen en verbeteren van de beveiliging van de datacenterinfrastructuur en -middelen.
  • de inschaling om meer desktops per server te ondersteunen met een voorspelbare prestatie.
  • het terugdringen van de kosten met een versnelde ROI, een verbeterde implementatiesnelheid en een aangehouden investeringsbescherming.

Behandelde onderwerpen

Desktopvirtualisatie met VMware

Beheer bedrijfsdesktops met behulp van de Cisco-desktopvirtualisatieoplossing.
Meer informatie (PDF - 560 kB)

Webcast: Cisco VXI met VMware

Verbeter de databeveiliging en beheer desktopbewerkingen met Cisco VXI en VMware.
Webcast bekijken

Gevalideerd ontwerp van Cisco VXI met VMware

Verkrijg begeleiding inzake best practices voor de Cisco VXI-oplossing met VMware View.
EMC-ontwerp lezen
NetAp-ontwerp lezen

Neem de controle over desktop- en databeveiliging in handen

De beveiliging van traditionele desktop- en laptopcomputers is in het beste geval nog steeds moeilijk. Cisco VXI met VMware View biedt een grotere controle over desktop- en laptopomgevingen, en voegt ondertussen een uitzonderlijk hoog beveiligingsniveau toe aan de end-to-end infrastructuur.

Verwerf een superieure controle over en flexibiliteit voor desktopbewerkingen

De oplossing van Cisco en VMware ondersteunt het migreren van gebruikers naar een nieuwe omgeving en vereenvoudigt ondertussen de implementatie van een nieuwe virtuele infrastructuur en de virtuele desktops die erop draaien. Nadat de oplossing geïmplementeerd is, is het implementeren van bijkomende virtuele desktops voor nieuwe gebruikers nog een kwestie van minuten -- niet langer van weken.

Bied een uitzonderlijke gebruikservaring

Door het afwegen van de gebruikersbehoeften en de behoefte van controle door de IT-afdeling, maakt Cisco VXI met VMware View het mogelijk voor gebruikers om consistent toegang te krijgen tot desktopomgevingen, over locaties en apparaten heen, en dit ongeacht de netwerkbeschikbaarheid. Een hoog desktop- en toepassingsreactievermogen, gecombineerd met goede grafische prestaties, wordt geleverd door een quality of service (QoS) van het netwerk, geoptimaliseerd per virtuele machine en op basis van het PC-over-IP-displayprotocol (PCoIP).

Vereenvoudig processen en behoud de compatibiliteit met VMware View-sjablonen en Cisco-serviceprofielen

Cisco VXI met VMware View automatiseert het inschalingsproces van de infrastructuur. Van de hardwareracks tot de individuele virtuele desktops kunnen IT-afdelingen nu consistent infrastructuren creëren en beheren in overeenstemming met de best practices, sectorrichtlijnen en overheidsreglementeringen.

Cisco Validated Designs voor VXI met VMware:

Extra Cisco-netwerkontwerpbegeleiding voor VMware View

Cisco Unified Computing en Servers

Het Cisco Unified Computing System bundelt computing, netwerken, toegang tot opslag en virtualisatie.

Cisco Virtual Security Gateway voor Nexus 1000V-serie Switch

Verbeter conformiteit met de reglementering en vereenvoudig auditprocessen voor virtuele omgevingen met de Cisco Virtual Security Gateway.

Virtualization Experience Client

Profiteer van de voordelen van virtuele desktops zonder toegevingen te doen inzake een samenwerkingsgebruikservaring van hoge kwaliteit.

Aanvullende hulpbronnen

Laat ons u helpen

  • Cisco SMB Shop
  • Vind Internationale Contacten
  • Vind een Cisco-partner