Guest

Cisco VXI: desktopvirtualisatie met Citrix

Waarom Cisco and Citrix

Geef uw IT-organisatie de efficiëntie, schaalbaarheid en veiligheid die vereist is voor succesvolle virtuele desktopimplementaties. Cisco Virtualization Experience Infrastructure (VXI)-oplossingen in combinatie met de toonaangevende Citrix XenDesktop-software versnellen de desktopvirtualisatieoverstap en vormen de basis voor de virtuele werkomgeving van de volgende generatie.

Behandelde onderwerpen

Best practices voor ontwerp

Verwerf gevalideerde ontwerpen voor Cisco VXI met Citrix XenDesktop-oplossingen. Ontwerphandleiding voor VXI | Ontwerphandleiding met NetApp


Cisco UCS: inschalen zonder toegevingen

Cisco UCS kan ingeschaald worden om Citrix XenDesktop te ondersteunen met een maximale dichtheid per blade. (PDF - 1,0 MB)


Deze geïntegreerde en gevalideerde oplossingen van Cisco en Citrix helpen IT:

 • eindgebruikerservices te stroomlijnen
 • bedrijfskritische gegevens te beveiligen
 • bedrijfsflexibiliteit te realiseren
 • een superieure desktopvirtualisatie en communicatie-ervaring te leveren

Cisco UCS en desktopvirtualisatie

Het Cisco Unified Computing System (UCS), dat geleverd wordt als een centrale bouwsteen van Cisco VXI, is uitermate geschikt voor het hosten van desktopvirtualisatie door het bieden van:

 • vereenvoudigde processen voor een grotere flexibiliteit
 • een massief modulaire schaalbaarheid
 • lagere bedrijfs- en infrastructuurkosten
 • superieure deterministische prestaties

gevalideerde ontwerphandleidingen

Leer hoe u een end-to-end Citrix XenDesktop-oplossing kunt implementeren in combinatie met een Cisco-datacenter, netwerk, endpoint en samenwerkingstechnologieën.


De Citrix VXI met Citrix XenDesktop-oplossing levert een end-to-end desktopvirtualisatiesysteem dat het Cisco-datacenter, borderless netwerken en samenwerkingsarchitecturen overspant om een superieure virtuele desktop- en multimediagebruikservaring te leveren in een volledig geïntegreerde, open en gevalideerde oplossing.

Leer hoe u Citrix XenDesktop kunt implementeren op het Cisco UCS met NetApp-opslag.

De Citrix XenDesktop op Cisco UCS-gevalideerde ontwerpen gidsen u van een initiële werkgroepimplementatie tot een volledig uitgebouwde productieomgeving. De oplossing ondersteunt de mogelijkheid om uw implementatie snel veilig en eenvoudig in te schalen op een consistente en deterministische manier - gebaseerd op een modulaire referentiearchitectuuraanpak.

Starter- en uitbreidingssets

Om de initiële en navolgende implementaties te vereenvoudigen zijn er verschillende pakketten verkrijgbaar om u te helpen snel van start te gaan en gemakkelijk uit te breiden met Cisco VXI met Citrix XenDesktop. Voeg software, opslag, endpoints en uw communicatieservices toe voor een complete virtualisatieoplossing van uw werkruimte.

 • De Cisco UCS Base Unit voor desktopvirtualisatie realiseert de virtuele desktopinfrastructuur met servers die vooraf zijn geconfigureerd om Citrix-beheersoftware en een initiële virtualisatiefarm te ondersteunen, geleverd voor 300 tot 700 gevirtualiseerde desktops en toepassingen
 • De Cisco UCS Expansion Unit voor VDI-gebruikers verhoogt de capaciteit om tot maximaal 400 bijkomende virtuele machinegebaseerde desktops te hosten. Elke server kan 110 tot 120 Microsoft Windows 7 virtuele desktops ondersteunen, zoals gemeten met een kenniswerkerbenchmark
 • De Cisco UCS Expansion Unit voor Hosted Shared Desktops verhoogt de capaciteit om bijkomende gevirtualiseerde toepassingen te hosten, met ondersteuning tot maximaal 960 gehoste gedeelde desktops. Deze bundel breidt de virtualisatiefarm uit door het toevoegen van één Cisco UCS 5108-bladeserverchassis en tot maximaal 8 Cisco UCS B200 M2-bladeservers
 • De Cisco UCS Expansion Pack-Distribute Compute Kit: deze nieuwe VXI Distributed Compute Bundle is ontworpen voor kleinere implementaties van 100-300 desktopgebruikers (met het UCS C-serie chassis)

Desktopvirtualisatieservices

Vergemakkelijk de overgang naar een Cisco-desktopvirtualisatieoplossing door de expertise en best practices in huis te halen die u bij elke stap in het proces zult nodig hebben.

Unified Computing en servers

Implementeer, host en beheer virtuele desktops op een eenvoudigere, veiligere en meer schaalbare datacenterinfrastructuur.

Cisco UCS B-serie bladeservers

Vereenvoudig, beveilig en schaal in, van proefprojecten tot ondernemingsoverkoepelende VDI-implementaties.

Cisco UCS C-serie Rack-Mount Servers

Versnel kleinschalige VDI-implementaties.

Cisco UCS Manager

Vereenvoudig de provisioning en het beheer van desktopvirtualisatie-implementaties.

Spraak en Unified Communications

Profiteer van een portfolio met endpoint-apparaten en collaboratiesoftware die de flexibiliteit bieden om een grote variëteit aan verschillende werkgroepbehoeften te ondersteunen.

Cisco Cius

Zakelijke tablets combineren het beste van virtuele desktops, collaboratie en mobiliteit om te beantwoorden aan de behoeften van "power users".

Cisco Virtualization Experience Client (VXC)

Behaal de voordelen van virtuele desktops zonder toegevingen te doen inzake een multimedia-gebruikservaring van hoge kwaliteit.

Cisco UCS basis- en uitbreidingspakketten voor desktopvirtualisatie

Vergemakkelijk de overgang naar een Cisco-desktopvirtualisatieoplossing door de expertise en best practices in huis te halen die u bij elke stap in het proces zult nodig hebben.

Cisco UCS 6100 Fabric Interconnects

De Cisco UCS 6100-serie Fabric Interconnects bieden zowel netwerkconnectiviteit als beheermogelijkheden aan alle gekoppelde blades en chassis.

Cisco UCS 5100-bladeserverchassis

De Cisco UCS 5100-serie bladeserver levert een schaalbare en flexibele architectuur voor de huidige en toekomstige datacenterbehoeften.

Cisco UCS B200 M2

De Cisco UCS B200 M2-bladeserver is een bladeserver met halve breedte en 2 connectoren met een substantiële doorvoer en schaalbaarheid.

Cisco UCS B250 M2

De UCS B250 M2-server gebruikt Intels recentste Xeon 5600-serie multicore-processoren om superieure prestaties en efficiëntie te leveren.

Meer hulpbronnen

Laat ons u helpen

 • Cisco SMB Shop
 • Vind Internationale Contacten
 • Vind een Cisco-partner