Guest

Desktopvirtualisatie

Virtuele samenwerkingsdesktop

Ontdek hoe nieuwe, geïntegreerde samenwerkingservaringen de productiviteit van werknemers bevorderen.

Virtuele samenwerkingsdesktop
Virtuele samenwerkingsdesktop

Verder dan virtuele desktopinfrastructuur

Ga verder dan de basis virtuele desktopinfrastructuur (VDI). Plan een volledige desktop- en toepassingsvirtualisatie en maak gebruik van praktijkvoorbeelden die de flexibiliteit van uw bedrijf verbeteren, de productiviteit verhogen en betere bedrijfsresultaten mogelijk maken. Vereenvoudigde en schaalbare implementaties zijn mogelijk met behulp van Cisco VXI Smart Solution, dat samenwerkingsgericht, mobiel en veilig is.

Cisco VXI: Desktopvirtualisatie

Virtuele desktops en toepassingen centraal hosten op de Cisco Unified Data Center-architectuur, met een verbeterde beveiliging en schaalbaarheid en een eenvoudigere implementatie en beheer. Het Cisco Unified Computing System (UCS) is het ideale, flexibele computerplatform met de uitgebalanceerde gegevensverwerking, I/O en geheugen die vereist zijn voor desktopvirtualisatie.

Cisco VXI: desktopvirtualisatie met Citrix

Ontdek hoe de uitgebreide oplossingen voor desktop- en toepassingsvirtualisatie van Cisco en Citrix zorgen voor een superieure gebruikerservaring en grotere flexibiliteit.

Cisco VXI: desktopvirtualisatie met VMware

Ontdek hoe Cisco VXI-oplossingen met VMware op servers gehoste virtuele desktops veiliger en goedkoper maken.

Virtuele desktopinfrastructuur en Cisco UCS-servers

Beperk de implementatierisico's en versnel tegelijkertijd de time-to-value met voorgeconfigureerde en gevalideerde Solution Paks van Cisco. Cisco UCS is snel op weg om het voorkeursplatform voor desktopvirtualisatie te worden voor klanten met desktopvirtualisatieoplossingen, die zowel met Vmware als met Citrix-producten werken.

Lees meer over Cisco desktopvirtualisatieoplossingen.

Voor ondersteuning en voor het aanschaffen van de hieronder vermelde speciale aanbiedingen voor Cisco UCS SmartPlay Solution Paks kunt u contact opnemen met uw Cisco-accountteam of met uw Cisco-partner. Een Cisco Partner zoeken met de Partner Locator.

Speciale aanbiedingen voor Cisco desktopvirtualisatie SmartPlay Solution Paks

Ontvang hoog beveiligde en schaalbare ontwerpen met Cisco UCS, met behulp van de volgende SmartPlay Solution Paks. Lopende SmartPlay-aanbiedingen met door Cisco goedgekeurde visualisatieoplossingen voor Citrix en VMware zijn:

 1. Cisco On-board Desktop Virtualization Solution Pak voor het MKB
  Dit pakket is bedoeld voor implementaties bij kleine bedrijven en biedt voldoende computing, geheugen en netwerkcapaciteit om op te schalen zodra dat nodig wordt. Het solution pak bestaat uit de volgende componenten:

  Computingt - C240 M3 rackserver met:

  • Dual Intel® Xeon® E5-2690-processors
  • 256 GB geheugen
  • Cisco virtuele interfacekaart (Cisco UCS VIC 1225)

 2. Cisco Scalable Desktop Virtualization Solution Pak voor grote ondernemingen
  Deze startpakketten zijn leverbaar als bladeserver of als rackserver en zijn schaalbaar tot maximaal 500 - 700 gebruikers. Het startpakket voor deze oplossing biedt voldoende rekenkracht, geheugen en netwerkcapaciteit om eenvoudig op te schalen. U kunt de schaal uitbreiden door uitbreidingspakketten aan te schaffen, die beschikbaar zijn voor zowel bladeservers als rackservers.

  Enkele opvallende componenten zijn:

  • Blade-vormfactor: zes (6) Cisco UCS B200 M3 bladeservers, twee (2) Cisco UCS 6296UP Fabric Interconnects voor 96 poorten en zes (6) Cisco UCS virtuele interfacekaarten 1240
  • Rack-vormfactor: zes (6) Cisco UCS C220 M3 rackservers, twee (2) Cisco UCS 6248UP Fabric Interconnects voor 48 poorten en zes (6) Cisco UCS virtuele interfacekaarten 1225

  De bovengenoemde Solution Paks zijn vooraf gevalideerd met Citrix XenDesktop en Citrix XenApp en met VMware Horizon View.

 3. Cisco Advanced Services Desktop Virtualization Pilot - Aanbieding
  Een consultant van Cisco Advanced Services kan u helpen bij een succesvolle implementatie van uw desktopvirtualisatiepilot op basis van Cisco's oplossingsportfolio voor desktopvirtualisatie. De aanbieding omvat ondersteuning en advies op locatie tijdens de initiële implementatie van de desktopvirtualisatie, inclusief ondersteuning voor het Cisco UCS B-Series-systeem, VMware ESX en VMware View of Citrix XenDesktop. De aangeboden services omvatten ondersteuning bij de implementatie* voor:

  • Cisco UCS B-Series
  • Virtualization hypervisor (VMware ESX)
  • Virtual Desktop Infrastructure (VDI) broker (VMware View or Citrix XenDesktop)

  Duur: twee weken
  Locatie: op locatie bij de klant

*Alleen ondersteuning; hardware niet inbegrepen

'Intel', het 'Intel Inside'-logo, 'Xeon' en 'Xeon Inside' zijn handelsmerken van Intel Corporation in de VS en/of andere landen.

Laat ons u helpen

 • Cisco SMB Shop
 • Vind Internationale Contacten
 • Vind een Cisco-partner