Guest

Cloudoplossingen

Wat cloudoplossingen en -services te bieden hebben

Cloudoplossingen en -services bieden aantrekkelijke economische voordelen en geven tegelijkertijd antwoord op enkele van de grootste zakelijke en technologische uitdagingen waar organisaties tegenwoordig mee te maken krijgen:

  • Ze helpen ondernemingen bij het verschuiven van hun IT-uitgaven van kapitaalkosten (CapEx) naar bedrijfskosten (OpEx), het delen van activa die voor cloudoplossingen worden gebruikt en het aanbieden van een dynamische, on-demand levering van services.
  • Ook helpen ze serviceproviders met flexibele nieuwe bedrijfsmodellen voor het sneller en efficiënter lanceren en te gelde maken van schaalbare service, ongeacht de locatie of omvang van het bedrijf.

Overwegingen ten aanzien van cloudoplossingen

De eerste uitdaging bij het betreden van de ''wereld van vele clouds' is de beslissing welke model voor cloudoplossingen het beste bij u past en hoe de koppeling met andere cloudoplossingen het beste kan plaatsvinden zodat u optimaal van uw cloud profiteert. Er zijn een aantal overwegingen bij het implementeren van cloudoplossingen:

  • Doorlooptijd: Veel bedrijven ervaren de tijd die nodig is om personeel met cloudervaring te werven en de beschikbaarheid van talent op het gebied van clouds als de voornaamste belemmering voor een tijdige en succesvolle implementatie van cloudoplossingen.
  • Gebruikerservaring: Met name bij toepassingen zoals samenwerking en video is het belangrijk een sterk beveiligde, consistente ervaring te creëren door alle leveringsmodellen en apparaten heen.
  • Prestaties, flexibiliteit en efficiëntie: U hebt een scala aan innovatieve verkopers nodig die cloudoplossingen kunnen leveren en implementeren voor integratie met en ondersteuning van het door u gekozen model voor cloudoplossingen.

Voor een efficiënte implementatie van cloudoplossingen is het van belang dat u uw keuzes voor bepaalde technologie zorgvuldig evalueert. Ongeacht of u services bouwt of gebruikt uit privé-, openbare of hybride clouds, Cisco levert alle nodige elementen van uw cloudoplossing.

Cisco ondersteunt uw cloudstrategie

De cloudoplossingen van Cisco zorgen voor een volledige en transparante integratie van de drie fundamentele standaarden van cloud, die zorgen voor eenvoud, contextafhankelijke beveiliging, schaalbaarheid, flexibiliteit en een overtuigende ervaring op elk apparaat en op elke locatie.

Cloudoplossingen

Deze drie standaarden zijn:

Cloudtoepassingen en -services

De nieuwe samenwerkingservaring is mobieler, socialer, visueler en virtueler. Nu we het computertijdperk achter ons hebben gelaten, ondersteunen cloudoplossingen flexibele leveringsmodellen voor de cloud en voor omgevingen waarin u zelf uw apparatuur aanschaft. Dit zorgt voor een ongekende vrijheid en productiviteit.

Unified Data Center

Het Cisco Unified Data Center is specifiek ontwikkeld voor virtualisatie en cloud computing en levert de geautomatiseerde levering en het geautomatiseerde beheer van gedeelde bronnen die vereist zijn voor de levering van IT-services binnen en tussen datacenters.

Cloud Intelligent Network

Met een Cisco Cloud Intelligent Network kunt u de levering van cloudservices garanderen, toegang en services verlenen aan de juiste gebruikers en beschikt u over de flexibiliteit om verbinding te maken met community-, openbare en hybride clouds.

Meer informatie