Guest

Marketen en verkopen

Meer klanten aantrekken

U hebt een nieuwe oplossing ontwikkeld en u bent er klaar voor om deze aan kopers aan te bieden. Het is tijd om te zorgen voor aanwezigheid in de markt, een go-to-marketplan te ontwikkelen en uw oplossing te promoten. Het Solution Partner-programma biedt verschillende marketing- en verkoopresources om u aan de slag te helpen.

Uw oplossing marketen en verkopen

Kom in contact met nieuwe kopers en resellers door uw oplossingen te promoten in de Cisco Technology Solutions Catalog.

Zoek een Cisco Powered Services-partner om uw toepassingen en oplossingen te hosten als u Cloud and Managed Services wilt aanbieden.

Goedkeuring voor uw SIP (PDF - 4,3 MB) Adobe PDF-bestand. Ons Solution Incentive Program (SIP) beloont channelresellers als ze in hun aanbod aan eindgebruikers ook uw oplossingen met SIP-goedkeuring toevoegen. Bovendien, als leden kunnen aantonen dat hun oplossing zowel Cisco-compatibel als SIP-goedgekeurd is, krijgen ze een vermelding de Solution Showcase van Cisco Marketplace.

Het Partner Dashboard openen

Huidige leden van het Solution Partner-programma kunnen het Partner Dashboard openen om hun lidmaatschap te beheren, oplossingen toe te voegen en bestaande oplossingen bij te werken in Cisco Marketplace.

Laat ons u helpen

  • Cisco SMB Shop
  • Vind Internationale Contacten
  • Vind een Cisco-partner