Guest

Partnerspecialisaties

Update

De certificeringen en specialisaties zijn continu in ontwikkeling om u meer mogelijkheden te bieden via ons Channel Partner-programma. Meer informatie Vergrendelde content


Bedrijfsresultaten genereren

Ontdek hoe u aan de behoeften van klanten kunt voldoen met de nieuwe specialisatievereiste Selling Business Outcomes.

Bedrijfsresultaten genereren
Bedrijfsresultaten genereren

Gebruik de toepassing voor certificering en specialisatie (Certification and Specialization Application) voor de volgende doeleinden:

Een specialisatie aanvragen | Een specialisatie verlengen | Nalevingsrapporten bekijken

De partnerspecialisaties geven aan hoe uitgebreid uw vaardigheden zijn voor bepaalde technologieën en architecturen. Laat uw klanten zien dat u expert bent op het gebied van Cisco-technologieën, -architecturen en -oplossingen. Onze drie niveaus (Express, Advanced en Master) staan voor toenemende vaardigheden in verkoop-, technische en levenscyclusservices.

Express-specialisaties

Het Express-niveau is voor partners die een grotere vaardigheid willen ontwikkelen op het gebied van basisnetwerken, collaboration, video en beveiligingstechnologieën.

Advanced-specialisaties

Met het Advanced-niveau kunnen partners voldoen aan de behoeften van een breed scala aan klanten, van kleine bedrijven tot grote ondernemingen.

Technology-specialisaties

Architecture-specialisaties

Voor een Gold-certificering zijn drie Advanced-architecturen vereist. Twee zijn er verplicht: Enterprise Networks Architecture en Security Architecture. De derde moet ofwel de Collaboration Architecture, Data Center Architecture of Advanced Service Provider Architecture zijn.

Alle Architecture-specialisaties kunnen ook worden gebruikt voor de Premier-certificering of Silver-certificering.

Masters

De exclusieve groep gespecialiseerde Cisco Master-partners heeft de meest diepgaande technologische vaardigheden en heeft bewezen risicovolle en complexe bedrijfs- en technologische projecten met succes te kunnen ondersteunen. Masters kunnen met elk certificeringsniveau worden behaald. Als u lid wordt van deze elitegroep, wordt u een expert op het gebied van collaboration, beveiliging, datacenters en cloudtechnologieën. Onderscheid u van de concurrentie en biedt uw klanten dat extra gevoel van vertrouwen.

Profiteer van grotere incentive-rewards als u een Master behaalt. Gebruik uw Master-merk en -badge om te profiteren van een marketingcampagne die speciaal voor u is ontworpen.

Aanvullende specialisaties

Global Commerce biedt erkenning voor partners met een wereldwijde aanwezigheid en een bewezen vaardigheid in het leveren van consistente handels- en productlogistieke diensten aan klanten over de hele wereld.

Opgeheven specialisaties

Laat ons u helpen

  • Cisco SMB Shop
  • Vind Internationale Contacten
  • Vind een Cisco-partner