Guest

Partnercertificeringen

Update

De certificeringen en specialisaties zijn continu in ontwikkeling om u meer mogelijkheden te bieden via ons Channel Partner-programma. Meer informatie Vergrendelde content


De kracht van relaties

Realiseer nieuwe markten, breid uw kennis uit en vergroot de winstgevendheid.

Gebruik de toepassing voor certificering en specialisatie (Certification and Specialization Application) voor de volgende doeleinden:

Een certificering aanvragen | Een certificering verlengen | Nalevingsrapporten bekijken

De certificeringen van het Channel Partner-programma geven het bereik van uw vaardigheden in bepaalde technologieën weer. Onze certificeringen zijn nu gericht op hybride IT en bedrijfstransformatie zodat u de winstgevendheid kunt vergroten. Bekijk de certificeringen en zoek de optie die het beste bij uw bedrijf past.

Select-certificering

Als u verkoopt aan klanten in het MKB is de Select-certificering mogelijk de beste optie voor u. Hiermee wordt u erkend en beloond voor het behalen van de Small and Midsized Business-specialisatie of de Express Security-specialisatie. U kunt de Select-certificering ook krijgen met een van de Architecture-specialisaties.

Premier-certificering

U hebt de specialisaties Express Foundation, Express Collaboration of een van de Cisco Architecture-specialisaties behaald. Word beloond voor uw technische bekwaamheid door een partner met Premier-certificering te worden.

Silver-certificering (wordt op 1 april 2016 opgeheven)

Gold-certificering

U biedt brede expertise op het gebied van Enterprise Networks, Collaboration, datacenters en IP-netwerken van de volgende generatie (IPNGN). Als Gold-partner biedt u een aantoonbaar hoog niveau van klanttevredenheid. Daarnaast levert u Cisco Lifecycle Services aan uw klanten.

Multinational-certificering

U bent een expert in het verkopen, implementeren en ondersteunen van Cisco-oplossingen in verschillende landen binnen een bepaalde geografische regio van Cisco. U hebt het vereiste aantal Premier- en Gold-certificeringen voor uw regio behaald. Daarnaast beschikt u over een multinationale verkoopovereenkomst.

Global-certificering

U hebt de expertise en resources om netwerkoplossingen van Cisco wereldwijd te plannen, ontwerpen, implementeren en uit te voeren. U moet beschikken over een wereldwijde verkoopovereenkomst om hiervoor in aanmerking te komen. U moet ook voldoen aan de certificeringsvereisten van drie continentale regio's.

Vraag certificeringen aan of verleng ze via de tool Certification and Specialization Application (CSApp). Vergrendelde content