Guest

Sales Management Team - Cisco Nederland - Nederland

Cisco is gespecialiseerd in netwerkoplossingen. Oplossingen die mensen met elkaar verbinden, en een nieuwe manier van werken mogelijk te maken; het Nieuwe Werken. Met minder files als gevolg. En minder files betekent méér werktijd. Minder communicatiemiddelen betekent béter communiceren. Minder is meer bij het nieuwe werken, tenminste dat is de belofte die het in zich heeft. Maar dit vraagt wél om de juiste organisatie.

Het Nieuwe Werken in de praktijk
Als netwerkspecialist helpen wij onze klanten, samen met onze partners, om een nieuwe werkwijze in praktijk te brengen. Een werkwijze waarbij medewerkers altijd en overal toegang hebben tot voor hen relevante informatie. Waarbij zij altijd in contact staat met de juiste experts. Waar of wanneer zij ook aan het werk zijn. Via welk apparaat dan ook. Met als voordeel dat medewerkers reistijd en -kosten besparen, hun CO2-uitstoot afneemt, ze productiever zijn en hun ‘work-life balance’ verbetert. En organisaties bovendien maximaal rendement halen uit bestaande en nieuwe ICT-investeringen.

Deze nieuwe manier van werken vraagt echter wel de nodige aanpassing. Van de bedrijfsprocessen, de ICT-infrastructuur en -oplossingen, de inrichting van het kantoor, tot en met het management (waarbij niet meer op tijd wordt gestuurd, maar op output).” Binnen Cisco passen wij deze nieuwe manier van werken zelf toe. Omdat deze werkwijze naadloos aansluit bij onze visie, en wij onze klanten en partners zo optimaal kunnen adviseren op basis van onze eigen ervaringen.

Het Nederlandse Sales Management Team
Op deze pagina van onze Nederlandse website stellen wij het Nederlandse sales management team aan u voor. Heeft u vragen over het Nieuwe Werken, de Cisco-oplossingen die dit mogelijk maken, en/of wilt u meer weten over Cisco’s eigen ervaringen met deze nieuwe werkwijze, dan nodigen wij u uit contact met ons op te nemen. Wij delen onze expertise en ervaringen graag met u.

Laat ons u helpen

  • Cisco SMB Shop
  • Vind Internationale Contacten
  • Vind een Cisco-partner