Hebt u een account?

  •   Gepersonaliseerde content
  •   Uw producten en ondersteuning

Hebt u een account nodig?

Account maken

Blijf op de hoogte van uw eigen groei

Ondersteuning voor de technische groei van KMO’s. Ontwikkel mobiele technologie met verhoogde gegevensbeveiliging om de klantbetrokkenheid in het KMO te verbeteren.

Er valt niet aan te ontkomen. Als u uw bedrijf wilt laten groeien, moet uw technologie meegroeien om gelijke tred te houden. Die technologie bepaalt zelfs in welke mate u groeistrategieën kunt implementeren en in hoeverre u kunt profiteren van nieuwe kansen. Door uw toenemende technologiebehoeften te integreren in uw plannen voor bedrijfsgroei bent u goed voorbereid en is uw systeem er klaar voor om aan de nieuwe vereisten van uw bedrijf te voldoen.

Mobiliteit binnen uw bedrijf

Mobiliteit is tegenwoordig essentieel. Noch uw werknemers, noch uw klanten zijn aan een bureau gebonden. Met de juiste technologie hebben uw werknemers de flexibiliteit die nodig is om hun werkzaamheden uit te voeren op de plek waar ze zich bevinden, zodat zij niet naar kantoor hoeven te reizen om op vragen of verzoeken van klanten te reageren, hun gegevens te verwerken of content te publiceren. En met draadloze access points in uw gebouw kunnen klanten gebruikmaken van uw internet: een geweldige optie voor bedrijven binnen de dienstensector, voor retailers en de horeca.

Uw datacenter moderniseren en uitbreiden

Het draait natuurlijk niet alleen om mobiliteit: uw datacenter, of uw netwerk van servers, zal met name aan de nieuwe vereisten moeten voldoen. De investering die u hebt gedaan ter voorbereiding op de toenemende werklast betaalt zich al snel terug naarmate u nieuwe services implementeert. Bedenk wat u allemaal van uw netwerk verlangt: extra verkeersvolumes, gegevensverwerking, nieuwe toepassingen? Hebt u meer computingcapaciteit nodig? Meer opslag? Sommige nieuwe datacenters kunnen afhankelijk van de behoeften omhoog of omlaag worden geschaald, zodat u flexibeler aan de vereisten van uw personeel en klanten kunt voldoen.

Optimaal profiteren van uw gegevens met analyses

Een groeiend bedrijf verzamelt meer gegevens. Selecteer de juiste analysetools om op basis van die gegevens wanneer en waar dat nodig is betere beslissingen te nemen.

De cloud in overweging nemen

Overweeg verplaatsing van uw toepassingen naar de cloud, zodat upgrades en patches voor u kunnen worden beheerd. Veel bedrijven hosten ook hun gegevens in de cloud voor een gestroomlijnd back-upproces.

Uw nieuwe bedrijfsmiddelen beschermen

Vergeet de beveiliging niet. Naarmate bedrijven groeien worden ze steeds aantrekkelijker voor cybercriminelen. Houd vanaf het allereerste begin rekening met verhoogde beveiligingsbehoeften, zodat uw systeem beter bestand is tegen een aanval. Door aanvullende beveiligingsmaatregelen in uw groeiplannen te integreren, wordt u niet geconfronteerd met onverwachte kosten, time-outs en gênante inbreuken die uw reputatie aanzienlijke schade kunnen toebrengen.

Volgende stappen

Dus wat moet u nu precies doen? Breng eerst uw huidige situatie in kaart. In hoeverre kan uw bedrijf met het huidige systeem groeien? Als u dat niet weet, roep dan hulp en advies in. Bedenk wat u wilt doen en uw werknemers en klanten wilt bieden. Uw strategische planning en bedrijfsdoelstellingen moeten u een goed beeld geven van de ondersteuning die uw netwerkinfrastructuur moet kunnen bieden. Dit is de beste benadering om er zeker van te zijn dat uw plannen voor de toekomst werkelijkheid worden.

Meld u aan voor onze e-mailberichten en blijf up-to-date met advies, promoties en aanbiedingen voor het KMO.