Guest

Cloud

Cisco begrijpt de werking van meerdere clouds

Vaak wordt gedacht dat cloud computing wordt uitgevoerd via één enkele, gigantische cloud die voor iedereen op dezelfde manier werkt. In werkelijkheid zijn er verschillende soorten clouds:

  • Privéclouds
  • Publieke clouds
  • Hybride clouds
  • Communityclouds (ter ondersteuning van grote instanties als de gezondheidszorg, de financiële sector en de overheid)

En de wereld bestaat uit een scala aan clouds. De algemene 'belofte van de cloud' is sterk afhankelijk van de mogelijkheid om resources te optimaliseren, processen te vereenvoudigen en om iedereen te laten samenwerken binnen deze 'wereld van clouds'. Om klanten optimaal te laten profiteren van alle voordelen van de cloud, gaat Cisco verder dan alleen het bieden van innovatieve architecturen. Met de innovatieve oplossingen van Cisco kunnen bedrijven succesvol concurreren bij het navigeren door de wereld aan clouds.

CloudVerse-video

Cisco levert de vereenvoudigde, schaalbare, uiterst veilige architecturen die nodig zijn voor cloud

Cisco CloudVerse en de daaraan gekoppelde architecturen zijn speciaal ontwikkeld ter bevordering van samenwerking en interoperabiliteit binnen, tussen en buiten de verschillende soorten clouds. Dit zorgt voor een scherper concurrentievoordeel en maakt cloudefficiency op hoger niveau mogelijk. Cisco begrijpt dat het datacenter of het netwerk afzonderlijk het probleem niet kunnen oplossen. Er moet samengewerkt worden. De uitdaging ligt erin om datacenters te consolideren, om ze te laten samenwerken als 'één' en om alle mogelijkheden van een intelligent cloudnetwerk tegelijkertijd te kunnen beheren.

Cisco levert de vereenvoudigde, schaalbare, uiterst veilige architecturen die nodig zijn voor cloud

Het bekijken van deze video vereist de nieuwste versie van Adobe Flash-player met JavaScript.

Flash-player downloaden

Cisco helpt u om optimaal gebruik te maken van cloud

Met onze Cloud Enablement Services en ons uitgebreide ecosysteem van partners kunt u gebruikmaken van een scala aan geïntegreerde oplossingen om cloud maximaal te benutten, en om u te helpen maximaal rendement te halen uit uw cloudtechnologie. U kunt samenwerken met uw bestaande leveranciers, maar u kunt desgewenst ook een keuze maken uit onze uitgebreide lijst met partners en providers in elke regio. Alleen Cisco biedt toegang tot de wereld van meerdere clouds en garandeert een ongekende ervaring binnen, tussen en buiten de clouds.